Ухвала
від 30.11.2006 по справі 20/43б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/43б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

Іменем України

          

30.11.06                                                                                 Справа № 20/43б.

Суддя Т.С. Кірпа, при секретарі Толстовій М.С.,

розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора       -     Краснодонської об'єднаної державної податкової інспекції

                            Луганської області,

до банкрута   -       Малого приватного підприємства виробничо-комерційної фірми

                           «Славянка», м. Краснодон Луганської області,

про банкрутство

В присутності представників сторін:

від кредитора  - ліквідатора –Фоменко В.С., дов. №7 від 23.01.06. (Краснодонська ОДПІ);

від банкрута  -   не прибув.

Сторони належним чином повідомлені про час та місце судового засідання.

          За клопотанням представника кредитора-ліквідатора, яке задоволено судом, звукова фіксація судового процесу не здійснювалася.

          Обставини справи:  банкрутство,  ліквідаційна процедура, розгляд звіту ліквідатора.

          Розглянувши матеріали справи та додатково надані документи, вислухавши пояснення представника кредитора-ліквідатора, суд

в с т а н о в и в:

В порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" постановою господарського суду Луганської області від 27.07.06. по справі №20/43б боржника, Мале приватне підприємство виробничо-комерційну фірму «Славянка», м. Краснодон Луганської області, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором ініціюючого кредитора, Краснодонську об'єднану державну податкову інспекцію Луганської області, яку зобов'язано подати до суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута.

На виконання постанови суду від 27.07.06. ліквідатором  подано до суду звіт, ліквідаційний  баланс банкрута, складені за результатами його діяльності та інші документи.

Згідно довідок КП «Краснодонське міжрайонне бюро технічної інвентаризації»від 30.10.06. №1493 та Краснодонського МРЕВ УДАІ УМВС України в Луганській області від 27.10.06. №1172, об'єктів нерухомого майна та транспортних засобів за боржником не зареєстровано.

На засіданні комітету кредиторів 31.10.06. (протокол №1) прийняті рішення  про затвердження звіту ліквідатора про проведену роботу та про звернення до господарського суду Луганської області з клопотанням щодо винесення ухвали про ліквідацію підприємства-банкрута.  

          Із матеріалів справи, в тому числі: ліквідаційного балансу  банкрута, звіту ліквідатора вбачається, що банкрут протягом тривалого часу підприємницькою діяльністю не займається, не функціонує, як господарюючий суб'єкт, основних і обігових засобів та інших активів не має, керівні органи підприємства за юридичною адресою відсутні.

          Реальних можливостей для задоволення грошових вимог кредитора ліквідатор не бачить, в зв'язку з чим клопоче перед судом про прийняття рішення про ліквідацію банкрута, як юридичної особи.

Суд, оцінивши надані матеріали за звітом, дійшов висновку, що ліквідатор  належним чином здійснив необхідні заходи по розшуку  майна банкрута, його керівних органів, по виявленню його усіх майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, і за браком останніх, склав відповідний ліквідаційний баланс та подав до суду.

          За таких обставин, суд:

          - достроково припиняє ліквідаційну процедуру банкрута, Малого приватного підприємства  виробничо-комерційної фірми «Славянка», м. Краснодон Луганської області;

          - затверджує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, Малого приватного підприємства  виробничо-комерційної фірми «Славянка», м. Краснодон Луганської області, пл. Леніна, буд. 6,  ідент. код 21775774;

- ліквідує, як юридичну особу, банкрута, Мале приватне підприємство  виробничо-комерційну фірму «Славянка», м. Краснодон Луганської області, пл. Леніна, буд. 6,  ідент. код 21775774;

           - на підставі п. 6 ст. 80 ГПК України, ч. 6 ст. 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, провадження у справі припиняє та скасовує мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до вимог п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, вимоги,  не задоволені за  недостатністю майна,  вважаються погашеними.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 12, 22-34, ч. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.6 ст. 80, ст.  ст. 86, 87 ГПК України,  господарський суд

у х в а л и в:

1. Достроково припинити ліквідаційну процедуру банкрута, Малого приватного підприємства  виробничо-комерційної фірми «Славянка», м. Краснодон Луганської області.

2. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, Малого приватного підприємства  виробничо-комерційної фірми «Славянка», м. Краснодон Луганської області, пл. Леніна, буд. 6, к. ідент. код 21775774.

          3. Ліквідувати банкрута, Мале приватне підприємство  виробничо-комерційну фірму «Славянка», м. Краснодон Луганської області, пл. Леніна, буд. 6,  ідент. код 21775774.

4. Провадження у справі припинити.

          5. Скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів.

     6. Зобов‘язати Державного реєстратора виконавчого комітету  Краснодонської міської ради Луганської області за місцем знаходження юридичної особи –банкрута, Малого приватного підприємства  виробничо-комерційної фірми «Славянка», м. Краснодон Луганської області, пл. Леніна, буд. 6, ідент. код 21775774, провести припинення державної реєстрації юридичної особи у відповідності до вимог ст. 39 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних  осіб –підприємців».

7. Ухвалу надіслати: банкруту; Державному реєстратору виконавчого комітету Краснодонської міської ради Луганської області;  ДВС у м. Краснодоні Луганської області; Луганському обласному відділу з питань банкрутства; головному управлінню статистики Луганської області; Краснодонській ОДПІ Луганської області; УПФУ у м. Краснодоні Луганської області; Краснодонсьму міському центру зайнятості; Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Краснодоні Луганської області; Філії «Відділення Промінвестбанку в м. Краснодоні Луганської області», м. Краснодон.

Суддя                                                                                               Т.С. Кірпа

Помічник судді                                                                                         Г.С. Шабрацька

10 прим.

1 - до справи;

2 - банкруту;

3 - Державному реєстратору виконавчого комітету Краснодонської міської ради Луганської області;

4 -  ДВС у м. Краснодоні Луганської області;

5 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

6 - головному управлінню статистики Луганської області;

7 - Краснодонській ОДПІ Луганської області;

8 - УПФУ у м. Краснодоні Луганської області;

9 - Краснодонсьму міському центру зайнятості;

10 - ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Краснодоні Луганської області;

11 - Філії «Відділення Промінвестбанку в м. Краснодоні Луганської області», м. Краснодон.

вих. №

9 прим.

05.12.06.

          

Дата ухвалення рішення30.11.2006
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу298279
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/43б

Ухвала від 26.07.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 21.03.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Окрема ухвала від 25.02.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 25.02.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 21.01.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 10.12.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 29.10.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 08.10.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 11.06.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні