Ухвала
від 13.03.2013 по справі 819/161/13-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про виправлення описки

Справа № 819/161/13-a

13 березня 2013 року Тернопільський окружний адміністративний суд в складі:

головуючої Дерех Н.В.

розглянувши в порядку письмового провадження заяву Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби про виправлення описки у постанові в адміністративній справі за адміністративним позовом Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби до Закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» про стягнення податкового боргу по сплаті податку на прибуток підприємств,

В С Т А Н О В И В :

Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 14 лютого 2013 року у справі №819/161/13-а задоволено позов Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби до Закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» про стягнення заборгованості перед бюджетами та державними цільовими фондами на загальну суму 511 ( п'ятсот одинадцять) грн.00 коп., шляхом стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих Закрите акціонерне товариство "Українська нафтогазова страхова компанія" в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства "Українська нафтогазова страхова компанія" та за рахунок готівки, що належить відповідачу.

Представник позивача Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби звернувся до суду з заявою про виправлення описки у резолютивній частині постанови по справі № 819/161/13-а , зокрема просить викласти п.2 резолютивної частини постанови так як вказано у прохальній частині позовної заяви.

З матеріалів справи вбачається, що позивач Мукачівська об'єднана державна податкова інспекція Закарпатської області Державної податкової служби у прохальній частині позовної заяви просить стягнути з Закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» в особі Мукачівської філії ЗАТ «Українська нафтогазова страхова компанія» суму податкового боргу по податку на прибуток підприємств у розмірі 511 грн.00коп., а судом помилково в резолютивній частині постанови зазначено: « стягнути заборгованість перед бюджетами та державними цільовими фондами на загальну суму 511 ( п'ятсот одинадцять) грн.00 коп., шляхом стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих Закрите акціонерне товариство "Українська нафтогазова страхова компанія" в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства "Українська нафтогазова страхова компанія" та за рахунок готівки, що належить відповідачу»

Відповідно до ч.1 ст. 169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Відповідно до ч.2 ст. 169 КАС України питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Зважаючи на викладене, суд вважає за необхідне виправити вказану описку у постанові Тернопільського окружного адміністративного суду від 14 лютого 2013 року у справі за позовом Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби до Закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» про стягнення податкового боргу по податку на прибуток підприємств, а саме: пункт 2 резолютивної частини постанови викласти в наступній редакції: «стягнути з Закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія»( код ЄДРПОУ 21148965, Тернопільська обл., м. Кременець, пров. Шевченка, 1) в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» ( код ЄДРПОУ 22114514, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул.. Комунарів, 36) в дохід Державного бюджету суму податкового боргу по податку на прибуток підприємств у розмірі 511( п'ятсот одинадцять)грн.00коп.».

Керуючись ст.ст. 165, 169 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву Мукачівської об'єднаної державної податкової інспекції Закарпатської області Державної податкової служби задовольнити. Виправити допущену у пункті 2 резолютивної частини постанови по адміністративній справі № 819/161/13-а помилку, а саме викласти його в наступній редакції : «стягнути з Закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія»( код ЄДРПОУ 21148965, Тернопільська обл., м. Кременець, пров. Шевченка, 1) в особі Мукачівської філії закритого акціонерного товариства «Українська нафтогазова страхова компанія» ( код ЄДРПОУ 22114514, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул.. Комунарів, 36) в дохід Державного бюджету суму податкового боргу по податку на прибуток підприємств у розмірі 511( п'ятсот одинадцять)грн.00коп.».

Ухвала набирає законної сили за правилами статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції за правилами, встановленими статтями 185-187 Кодексу адміністративного судочинства України.

Копію ухвали надіслати сторонам по справі.

Суддя Дерех Н.В.

Копія вірна

Суддя Дерех Н.В.

Дата ухвалення рішення13.03.2013
Оприлюднено15.03.2013
Номер документу29875194
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу по сплаті податку на прибуток підприємств

Судовий реєстр по справі —819/161/13-а

Ухвала від 24.01.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

Ухвала від 13.03.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

Постанова від 14.02.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Дерех Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні