Ухвала
від 14.03.2013 по справі 5026/374/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"14" березня 2013 р. Справа № 04/5026/374/2012

Господарський суд Черкаської області в особі судді Гури І.І., при секретарі судового засідання Головко Є.О., за участю представника кредитора - Остроушко Т.В. за довіреністю, розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання

заявника ліквідатора банкрута,

про затвердження звіту та ліквідаційного балансу та вирішення питання про ліквідацію банкрута

у справі за заявою

ініціюючого кредитора Державної податкової інспекції у м. Черкаси

до боржника Черкаської міської молодіжної громадської організації "Пейнтбольний клуб "Ягуар"

про визнання банкрутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 20 березня 2013 року відсутнього боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута Державну податкову інспекцію у місті Черкаси.

В період процедури ліквідації боржника заяв про визнання кредиторських вимог від інших кредиторів, крім ініціюючого, не надходило.

До суду з клопотанням про розгляд та затвердження звіту ліквідатора про проведену роботу і ліквідаційного балансу банкрута, а також вирішення питання про ліквідацію банкрута звернувся ліквідатор банкрута.

Ухвалою суду від 11 березня 2013 року дане клопотання було призначено до розгляду у судове засідання на 14 березня 2013 року.

У судовому засіданні:

- представник ліквідатора банкрута (ініціюючого кредитора) заявлене клопотання підтримала, вказала, що кредиторські вимоги станом на 06.03.2013 року складають 6315,15 грн., податковий борг виник по причині не подачі боржником податкової звітності.

Скарг на дії ліквідатора банкрута у зв'язку з поданим на затвердження суду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового засідання не надійшло.

У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні встановлено наступне.

Заявник є єдиним кредитором боржника на суму 6315,15 грн., заборгованість перед яким не погашена.

На час розгляду у судовому засіданні звіту майнові активи згідно з ліквідаційним балансом банкрута відсутні, з поданих суду матеріалів вбачається, що ліквідатором банкрута вжито необхідні заходи для виявлення документації і майнових активів боржника та для її завершення.

Суд вважає, що ліквідатором виконані покладені на нього ст. 25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" обов'язки, у зв'язку з чим звіт та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа - ліквідації.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" суд, -

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про банкрутство Черкаської міської молодіжної громадської організації "Пейнтбольний клуб "Ягуар" від 06.03.2013 року №8744/19-110 та доданий до нього ліквідаційний баланс станом на 06 березня 2013 року.

2. Ліквідувати Черкаську міську молодіжну громадську організацію "Пейнтбольний клуб "Ягуар" як юридичну особу-банкрута.

3. Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити кредитору-ліквідатору банкрута, Головному управлінню юстиції у Черкаській області, обласному управлінню статистики, Соснівському відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції, державному реєстратору виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя І.І. Гура

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення14.03.2013
Оприлюднено14.03.2013
Номер документу29907129
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/374/2012

Ухвала від 14.03.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Постанова від 20.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні