Ухвала
від 04.03.2013 по справі 527/512/13-ц
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/512/13-ц

провадження № 2/527/202/13

УХВАЛА

про відкриття провадження і призначення до судового розгляду

04 березня 2013 року м.Глобине

Суддя Глобинського районного суду Полтавської області Свістєльнік Ю. М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Святилівської сільської ради із залученням третіх осіб: Глобинської районної державної адміністрації, Градизької державної нотаріальної контори, Державного реєстратора Глобинської районної державної адміністрації, селянського (фермерського) господарства "Надія "в особі голови Шлома Генадія Михайловича, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом ,-

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Святилівської сільської ради про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом .

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст.119-120 ЦПК України, а тому наявні підстави для відкриття провадження в справі.

Керуючись ст.122 ЦПК України, -

УХВАЛИВ :

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Святилівської сільської ради із залученням третіх осіб: Глобинської районної державної адміністрації, Градизької державної нотаріальної контори, Державного реєстратора Глобинської районної державної адміністрації, селянського (фермерського) господарства "Надія "в особі голови Шлома Генадія Михайловича, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом

Призначити судове засідання на


год. 11 березня 2013 року в приміщенні Глобинського районного суду, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Роз'яснити сторонам, що в разі їх неявки у судове засідання без поважних причин або неповідомлення причин своєї неявки, з'ясування обставин в справі проводиться на підставі доказів, про подання яких було заявлено.

Роз'яснити сторонам по справі наслідки несвоєчасної подачі доказів відповідно до ст.131 ЦПК України.

Згідно ст.128 ЦПК України відповідач має право подати суду письмове заперечення проти позову та може заперечувати проти позову, посилаючись на незаконність вимог позивача, їх необґрунтованість, відсутність у позивача права на звернення до суду або наявність перешкод для відкриття провадження у справі.

У відповідності до ст.123 ЦПК України роз'яснити відповідачу його право до або під час судового засідання пред'явити зустрічний позов.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі із позовною заявою та всіма доданими до неї документами направити відповідачу та третім особам, позивачу -копію вказаної ухвали.

СУДДЯ ГЛОБИНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ Ю. М. Свістєльнік

Дата ухвалення рішення04.03.2013
Оприлюднено19.03.2013
Номер документу29977107
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —527/512/13-ц

Рішення від 26.03.2013

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Свістєльнік Ю. М.

Ухвала від 04.03.2013

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Свістєльнік Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні