Ухвала
від 07.03.2013 по справі 805/2912/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

07 березня 2013 року Справа № 805/2912/13-а

приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Ткаченко Т.С., розглянувши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України у Ленінському районі м. Донецька до Відкритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за Списком № 2 у розмірі 5513,42 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України у Ленінському районі м. Донецька звернулося до Донецького окружного адміністративного суду із позовом до Відкритого акціонерного товариства «Донецький комбінат хлібопродуктів» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за Списком № 2 у розмірі 5513,42 грн.

Спір виник із публічно-правових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до юрисдикції адміністративних судів і підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства.

Даний позов підсудний Донецькому окружному адміністративному суду та поданий з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстав для повернення позовної заяви особі, яка її подала, а також для залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, немає.

Керуючись ст. ст. 104-107, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 805/2912/13-а.

В порядку підготовки справи до судового розгляду витребувати від сторін документи та матеріали, перелічені нижче. Закінчити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду.

Справу призначити до розгляду у судовому засіданні на 19 березня 2013 року об 11 год. 30 хв., яке відбудеться в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Донецьк, вул. 50 Гвардійської дивізії, б. 17, 2 корпус, каб. 316.

Явку повноважних представників сторін визнати обов'язковою.

Витребувати у позивача:

- оригінали установчих документів, на підставі яких діє позивач (установчий договір, статут, положення, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, чинний на час розгляду справи), для огляду в судовому засіданні та їх належним чином завірені копії для долучення до матеріалів справи;

- документи, що підтверджують повноваження особи, яка підписала позовну заяву;

- повідомлення про взяття на облік відповідача;

- оригінали доданих до адміністративного позову документів, якими підтверджуються позовні вимоги, для огляду в судовому засіданні або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності;

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору.

Відповідачу, у разі невизнання позову, запропонувати надати не пізніше визначеної дати судового засідання заперечення проти позову та всі докази на їх підтвердження, які наявні у відповідача.

Копію даної ухвали направити сторонам разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки.

Суд звертає увагу осіб, які беруть участь у справі, на необхідність надання суду в судовому засіданні оригіналів документів, що посвідчують особу та оригіналів документів, що підтверджують повноваження представників, на виконання вимог ч. 1 ст. 127 Кодексу адміністративного судочинства України.

Адміністративна справа буде розглядатися одноособово суддею Донецького окружного адміністративного суду Ткаченко Т.С.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ткаченко Т.С.

Дата ухвалення рішення07.03.2013
Оприлюднено29.03.2013
Номер документу30222032
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/2912/13-а

Постанова від 19.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ткаченко Т.С.

Ухвала від 07.03.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Ткаченко Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні