Ухвала
від 25.01.2013 по справі 819/162/13-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі Справа № 819/162/13-a 25 січня 2013 року Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Мандзій О.П., перевіривши виконання вимог ст.ст.105, 106 КАС України за позовною заявою прокурора Заліщицького району в інтересах держави в особі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Прикарпатського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку  до відкритого акціонерного товариства "Заліщицьке районне підприємство матеріально - технічного забезпечення"  про стягнення штрафних санкцій на суму 17000 грн., - ВСТАНОВИВ: Спір виник із публічно-правових відносин, у яких  Прикарпатське територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку  є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства. Подана заява відповідає вимогам встановленим ст. 106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. На підставі викладеного, керуючись ст.ст.107, 183-2 КАС України, - УХВАЛИВ: Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовною заявою прокурора Заліщицького району в інтересах держави в особі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Прикарпатського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до відкритого акціонерного товариства "Заліщицьке районне підприємство матеріально - технічного забезпечення" про стягнення штрафних санкцій на суму 17000 грн. Відповідачеві в термін до 12 лютого 2013 рокуу разі невизнання адміністративного позову подати до суду свої письмові заперечення проти даного позову та докази, якими вони обґрунтовуються або заяву про визнання позову. Заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду у десятиденний строк з дня одержання такої ухвали. В разі неподання заперечень у встановлений ухвалою строк, справа буде розглянута на підставі наданих позивачем доказів. Копію ухвали разом з копією позовної заяви  невідкладно направити відповідачу у справі. Справа розглядатиметься суддею одноособово. Ухвала суду оскарженю не підлягає. Суддя                                                                                                    Мандзій О.П. Копія вірна Суддя                                                                                                    Мандзій О.П.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.01.2013
Оприлюднено01.04.2013
Номер документу30275170
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/162/13-а

Постанова від 13.02.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мандзій О.П.

Ухвала від 25.01.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мандзій О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні