Ухвала
від 01.04.2013 по справі 107/2875/13-ц
КЕРЧЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Категорія № 52

Справа 107/2875/13-ц

Провадження 2/107/1253/13

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

01 квітня 2013 р.

Суддя Керченського міського суду АР Крим Біленко Л.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Кримпромводоресурс» про стягнення заборгованості по заробітній платі та стягнення середнього заробітку за весь час затримки розрахунку,

Встановив:

Позивач звернувся до суду із зазначеною позовною заявою в порядку цивільного судочинства України.

Позов поданий з дотриманням правил підсудності згідно зі ст. 109 ЦПК України.

Відповідно до ч.1 ст. 5 Закону України «Про судовий збір» позивач звільнений від сплати судового збору за подання позову про стягнення заробітної плати , поновлення на роботі та за іншими вимогами , що випливають із трудових правовідносин.

Позовна заява по формі і змісту відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України.

До позовної заяви додані її копії та копії всіх документів відповідно до кількості відповідачів.

Вивчивши надані позивачем матеріали , суддя доходить висновку , що проведення попереднього судового засідання у цій справі не є необхідним.

Підстав для залишення позовної заяви без руху або повернення її не має. Встановлених законом перепон для відкриття провадження по справі та для призначення справи до судового розгляду не має.

Керуючись ст. ст. 122, 127-129, 156 Цивільного процесуального кодексу України,

Ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Кримпромводоресурс» про стягнення заборгованості по заробітній платі та стягнення середнього заробітку за весь час затримки розрахунку.

Призначити справу до судового розгляду на 12 квітня 2013 р. о 13 годин 15 хвилин в залі № 6 Керченського міського суду за адресою: м. Керч, вул. Свердлова, 4.

У порядку проведення підготовчих дій зобов'язати сторони надати до початку розгляду справи по суті:

позивачу - оригінали всіх доданих до позову документів для огляду в судовому засіданні; копію паспорту з відомостями про реєстрацію місця проживання; а також інші свої докази (за їх наявності), якими позивач буде доводити власні вимоги;

відповідачу у випадку не визнання позову - свої письмові заперечення, з додаванням доказів, на які буде посилання в запереченнях, інші свої докази (за їх наявності), якими відповідач буде доводити власні заперечення, а також надати у судове засідання довідку про заборгованість по заробітній платі.

Попередити осіб, які беруть участь у справі позовного провадження, що з метою обґрунтування своїх вимог або заперечень вони зобов'язані подати усі наявні у них докази тільки до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вказаних вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до початку розгляду справи по суті зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору. Зустрічний позов також може бути поданий до початку розгляду справи по суті. Заява про виклик свідків та клопотання про витребування доказів у разі підтвердженої документально неможливості отримання таких доказів особисто стороною мають бути подані до початку розгляду справи по суті.

Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що вони мають рівні процесуальні права та обов'язки, повинні добросовісно користуватися наданими їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії цивільного процесу.

Копію ухвали про відкриття провадження по справі надіслати для відома позивачу.

Копію ухвали про відкриття провадження по справі, копію позовної заяви та додані до неї документи надіслати для відома відповідачу.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності в апеляційному порядку до Апеляційного суду Автономної Республіки Крим через Керченський міський суд шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

В інший частини ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -

СудКерченський міський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення01.04.2013
Оприлюднено02.04.2013
Номер документу30304063
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —107/2875/13-ц

Рішення від 31.05.2013

Цивільне

Керченський міський суд Автономної Республіки Крим

Біленко Л. В.

Ухвала від 01.04.2013

Цивільне

Керченський міський суд Автономної Республіки Крим

Біленко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні