Ухвала
від 26.03.2013 по справі 245/60/13-ц
СТАРОБЕШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

245/60/13-ц

26 березня 2013 року. Суддя Старобешівського районного суду Донецької області Дмитрієв О.Ф. розглянувши заяву комунального підприємства «Компанія Вода Донбасу» в особі Докучаєвського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з ОСОБА_1, -

В С Т А Н О В И В:

Заявник звернувся до Старобешівського районного суду Донецької області з заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з ОСОБА_1

Вивченням заяви та доданих документів встановлено, що вона подана із порушеннями вимог ст.121 ЦПК України, зокрема: не вказано дату народження боржника, індивідуальний ідентифікаційний код боржника, квитанція додана до заяви не відповідає вимогам, передбаченим Законом України «Про судовий збір», не надано доказів, що підтверджують наявність правовідносин між заявником та боржником щодо отримання боржником послуг з водовідведення та водопостачання, тобто відповідний договір, розрахунок заборгованості не завірений належним чином.

Відповідно до частини 1 ст. 121 ЦПК України, суддею 05.03.2013 року постановлено ухвалу в якій зазначено підстави залишення заяви без руху, повідомлено заявника про необхідність протягом п*яти днів з дня отримання ухвали,усунути недоліки заяви. Згідно рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення ухвала отримана заявником 19.03.2013 року, але всупереч вимогам ЦПК України, недоліки заяви зазначені в ухвалі усунені не були, зокрема: не вказано дату народження боржника, індивідуальний ідентифікаційний код боржника, не додано квитанцію, яка відповідає вимогам, передбаченим Законом України «Про судовий збір», не надано доказів, що підтверджують наявність правовідносин між заявником та боржником щодо отримання боржником послуг з водовідведення та водопостачання, тобто відповідний договір, не надано розрахунок заборгованості завірений належним чином.

Згідно п.1ч.1 ст.100 ЦПК України суддя повертає заяву про видачу судового наказу, у разі якщо: заявник у встановлений законом строк не усунув недоліки заяви про видачу судового наказу.

У зв*язку з викладеним, у відповідності до п.1 ч.1 ст.100 ЦПК України зазначена заява вважається неподаною та повертається заявнику.

Керуючись п.1 ч.1 ст. 100 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Заяву комунального підприємства «Компанія Вода Донбасу» в особі Докучаєвського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з ОСОБА_1 -вважати неподаною та повернути заявнику.

Ухвала може бути оскаржена в Апеляційний суд Донецької області через Старобешівський районний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

26.03.2013

СудСтаробешівський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення26.03.2013
Оприлюднено04.04.2013
Номер документу30309296
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —245/60/13-ц

Рішення від 10.10.2013

Цивільне

Старобешівський районний суд Донецької області

Сазонова М. Г.

Рішення від 27.03.2013

Цивільне

Старобешівський районний суд Донецької області

Дмитрієв О. Ф.

Ухвала від 26.03.2013

Цивільне

Старобешівський районний суд Донецької області

Дмитрієв О. Ф.

Ухвала від 05.03.2013

Цивільне

Старобешівський районний суд Донецької області

Дмитрієв О. Ф.

Ухвала від 21.02.2013

Цивільне

Старобешівський районний суд Донецької області

Дмитрієв О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні