Ухвала
від 29.03.2013 по справі 823/1081/13-а
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

м. Черкаси

29 березня 2013 року справа № 823/1081/13-а Суддя Черкаського окружного адміністративного суду Тимошенко В.П., розглянувши матеріали позовної заяви управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області до дочірнього підприємства «Електромонтаж - 424» закритого акціонерного товариства «Електромонтаж» про стягнення простроченої заборгованості,

встановив:

До суду з позовною заявою звернулося УПФУ в м. Черкасах Черкаської області, в якій просить стягнути з дочірнього підприємства «Електромонтаж - 424» закритого акціонерного товариства «Електромонтаж» заборгованість зі сплати фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за березень 2013 року у сумі 4305 грн. 90 коп.

Вказаний спір виник з публічно-правових відносин і відповідно до статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Згідно статей 18-19 Кодексу адміністративного судочинства України справа підсудна Черкаському окружному адміністративному суду.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України в адміністративних справах за зверненням суб'єкта владних повноважень щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб'єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений цим Кодексом строк оскарження, застосовується скорочене провадження.

Частиною 4 ст. 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що в порядку скороченого провадження адміністративна справа розглядається суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 104 - 107, 110, 183 2 КАС України,

ухвалив:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом управління Пенсійного фонду України в м. Черкасах Черкаської області до дочірнього підприємства «Електромонтаж - 424» закритого акціонерного товариства «Електромонтаж» про стягнення простроченої заборгованості.

Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі надіслати відповідачу за адресою (згідно з ЄДРПОУ): Черкаська область, м. Черкаси, вул..Хоменка, 7.

Запропонувати відповідачу в разі невизнання адміністративного позову у строк до 22 квітня 2013 року подати Черкаському окружному адміністративному суду письмові заперечення проти позову та відповідні докази на підтвердження своїх заперечень. Повідомити відповідача, що заперечення можуть бути ним подані у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження, а справа буде розглянута не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову. У разі, якщо протягом семи днів з дня закінчення строку встановленого судом до якого може бути подано заперечення, до суду не надійде заперечення від відповідача, суддя має розглянути справу у строк не пізніше трьох днів. Якщо відповідачем буде подано заяву про визнання позову, справа буде розглянута не пізніше наступного дня після надходження до суду заяви відповідача про визнання позову.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяВ.П. Тимошенко

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.03.2013
Оприлюднено03.04.2013
Номер документу30333168
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/1081/13-а

Ухвала від 16.02.2021

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

Ухвала від 08.02.2021

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

Ухвала від 21.01.2021

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

Ухвала від 16.01.2021

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

Постанова від 07.05.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

Ухвала від 29.03.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні