Ухвала
від 04.04.2013 по справі 104/748/13-ц
БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 104/748/13-ц копія

У Х В А Л А

про залишення заяви без руху

04 квітня 2013 року м. Білогірськ

Суддя Білогірського районного суду Автономної Республіки Крим Чубабрія В.А., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Державного підприємства дослідного господарства «Кримська Роза», треті особи: Кримськорозівська сільська рада, Національна академія аграрних наук, Інститут сільського господарства Криму Національної академії аграрних наук України, про визнання права власності,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Державного підприємства дослідного господарства «Кримська Роза», треті особи: Кримськорозівська сільська рада, Національна академія аграрних наук, Інститут сільського господарства Криму Національної академії аграрних наук України, про визнання права власності.

Однак подана заява не відповідає вимогам п.п.2-6 ч.2 ст. 119 ЦПК України, а саме:

- не зазначено ціну позову щодо вимог майнового характеру та не додано докази в обґрунтування ціни позову (відомості про дійсну вартість майна на цей час), у зв'язку з чим неможливо визначити розмір судового збору, що підлягає сплаті;

- не викладено обставини, якими позивач обґрунтовує свої вимоги (наявність невизнаного , оспорюваного чи порушеного права або законного інтересу).

Враховуючи вищевикладене, вважаю за необхідне залишити позовну заяву без руху і надати позивачу строк для усунення недоліків, оскільки відповідно до ч.1 ст.121 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статях 119 і 120 ЦПК України, постановляє ухвалу, в якій зазначається підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків.

Керуючись ст.ст. 119,120,121 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

позов ОСОБА_1 до Державного підприємства дослідного господарства «Кримська Роза», треті особи: Кримськорозівська сільська рада, Національна академія аграрних наук, Інститут сільського господарства Криму Національної академії аграрних наук України, про визнання права власності, - залишити без руху .

Надати позивачеві строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

У разі, якщо позивач у встановлений строк не виконає вимоги відповідно до ухвали суду, то заява буде вважатися неподаною і підлягає поверненню позивачеві.

Копію ухвали невідкладно надіслати заявнику для усунення недоліків.

Суддя: (підпис)

З оригіналом згідно. Суддя:

Дата ухвалення рішення04.04.2013
Оприлюднено08.04.2013
Номер документу30451488
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності

Судовий реєстр по справі —104/748/13-ц

Рішення від 14.05.2013

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Чубабрія В. А.

Ухвала від 29.04.2013

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Чубабрія В. А.

Ухвала від 15.04.2013

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Чубабрія В. А.

Ухвала від 04.04.2013

Цивільне

Білогірський районний суд Автономної Республіки Крим

Чубабрія В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні