Рішення
від 08.04.2013 по справі 754/4437/13-ц
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/2366/13

Справа № 754/4437/13-ц

РІШЕННЯ

Іменем України

08.04.2013 року Деснянський районний суд міста Києва в складі:

головуючого судді : Галась І.А.

при секретарі Маковецькій О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Комерційно-технічного центру "Охоронні системи" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю до ОСОБА_1 про розірвання договору, за зустрічним позовом ОСОБА_1 до Комерційно-технічного центру "Охоронні системи" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю про зобов'язання вчинити дії та усунення перешкод у користуванні майном, за позовними заявами третіх осіб із самостійними вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112", Товариства з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон", Громадської організації "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту", Товариства з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек", Товариства з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек", Товариства з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Технолоджі", Товариства з обмеженою відповідальністю "Інженерно-технічний центр "Охоронні системи" до Комерційно-технічний центр "Охоронні системи" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю та ОСОБА_1 про визнання права та зобов'язання вчинити дії, -

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов'язаного з потребою у наведенні доводів суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини, суд

В И Р І Ш И В:

У задоволенні позовних вимог Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю до ОСОБА_1 про розірвання Договору оренди офісу № 01/10 від 03.01.2011 р укладеного між ОСОБА_1 та КТЦ "Охоронні системи" у формі ТОВ. відмовити.

Позовні вимоги ОСОБА_1 задовольнити частково, зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод ОСОБА_1 (АДРЕСА_1, інн. НОМЕР_1) у користуванні приміщенням загальною площею 12,8 кв. м. розташованими за адресою АДРЕСА_2 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити ОСОБА_1 вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути ОСОБА_1 перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 12,8 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 шляхом виселення із вищевказаних приміщень Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 12,8 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_2 ОСОБА_1

В решті позовних вимог ОСОБА_1 відмовити.

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112" задовольнити, визнати право користування приміщенням загальною площею 61 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 4 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 за Товариством з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112" (код ЄДРПОУ 35195894, АДРЕСА_3).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Товариству з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112" у користуванні приміщенням загальною площею 61 кв. м. розташованими за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 4 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Товариству з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Товариству з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112" перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 61 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 та приміщеннями загальною площею 4 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 шляхом виселення із вищевказаних приміщень Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 61 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_2 та приміщення загальною площею 4 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_3 Товариства з обмеженою відповідальністю "Євроцентр "СОС 112".

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон" задовольнити, визнати право користування приміщенням загальною площею 61 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 за Товариством з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон" (код ЄДРПОУ 36678198, АДРЕСА_2).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Товариству з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон" у користуванні приміщенням загальною площею 61 кв. м. розташованими за адресою АДРЕСА_2 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Товариству з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Товариству з обмеженою відповідальністю Товариству з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон" перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 61 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 шляхом виселення із вищевказаних приміщень Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 61 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_2 Товариства з обмеженою відповідальністю "Спортивно-оздоровчий комплекс "Український воднолижний стадіон".

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Громадської організації "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту" задовольнити, визнати право користування приміщенням загальною площею 14,2 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 за Громадською організацією "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту" (код ЄДРПОУ 35632807, АДРЕСА_3).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Громадській організації "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту" у користуванні приміщенням загальною площею 14,2 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Громадській організації "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Громадській організації "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту" перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 14,2 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 шляхом виселення із вищевказаних приміщень Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 14,2 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_3 Громадської організації "Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту".

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек" задовольнити, визнати право користування приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 за Товариством з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек" (код ЄДРПОУ 37242013, АДРЕСА_3).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Товариству з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек" у користуванні приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованими за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Товариству з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Товариству з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек" перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 шляхом виселення із вищевказаних приміщень Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 10 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_2 та приміщення загальною площею 10 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_3 Товариства з обмеженою відповідальністю "Проектно-монтажна компанія "Ай.Бі.Тек".

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек" задовольнити, визнати право користування приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 за Товариством з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек" (код ЄДРПОУ 32072453, АДРЕСА_3).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Товариству з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек" у користуванні приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованими за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Товариству з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Товариству з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек" перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_2 та приміщенням загальною площею 10 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 шляхом виселення із вищевказаних приміщень Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 10 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_2 та приміщення загальною площею 10 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_3 Товариства з обмеженою відповідальністю "Інжиніринговий центр "Ай.Бі.Тек".

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Текнолоджі" задовольнити, визнати право користування приміщенням загальною площею 30 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 за Товариством з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Текнолоджі" (код ЄДРПОУ 34478590, АДРЕСА_3).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Товариству з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Текнолоджі" у користуванні приміщенням загальною площею 30 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Товариству з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Текнолоджі" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Товариству з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Текнолоджі" перешкоди у користуванні приміщенням загальною площею 30 кв. м. розташованим за адресою АДРЕСА_3 шляхом виселення із вищевказаного приміщення Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, його посадових, службових, інших осіб та вселення у приміщення загальною площею 30 кв. м. розташоване за адресою АДРЕСА_3 Товариства з обмеженою відповідальністю "Парадокс-Технолоджі".

Позовні вимоги третьої особи із самостійним вимогами на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю "Інженерно-технічний центр "Охоронні системи" задовольнити, визнати право користування прибудовою загальною площею 110 кв. м. розташованою за адресою АДРЕСА_2 за Товариством з обмеженою відповідальністю "Інженерно-технічний центр "Охоронні системи" (код ЄДРПОУ 31840315, АДРЕСА_2).

Зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю (Код ЄДРПОУ 23734644, 01001, АДРЕСА_2) не чинити перешкод Товариству з обмеженою відповідальністю "Інженерно-технічний центр "Охоронні системи" у користуванні прибудовою загальною площею 110 кв. м. розташованою за адресою АДРЕСА_2 та зобов'язати Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю забезпечити Товариству з обмеженою відповідальністю "Інженерно-технічний центр "Охоронні системи" вільний доступ та користування орендованими приміщеннями, звільнити орендовані приміщення від майна відповідача та будь-яких осіб, окрім майна позивача, виселити з приміщень будь-яких осіб, окрім позивача.

Усунути Товариству з обмеженою відповідальністю Інженерно-технічний центр "Охоронні системи" перешкоди у користуванні прибудовою загальною площею 110 кв. м. розташованою за адресою АДРЕСА_2 шляхом виселення із вищевказаного приміщення Комерційно-технічний центр «Охоронні системи» у формі Товариства з обмеженою відповідальністю, його посадових, службових, інших осіб та вселення у прибудову загальною площею 110 кв. м. розташовану за адресою АДРЕСА_2 Товариства з обмеженою відповідальністю "Інженерно-технічний центр "Охоронні системи".

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення.

Суддя:

Дата ухвалення рішення08.04.2013
Оприлюднено10.04.2013
Номер документу30554719
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права та зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —754/4437/13-ц

Ухвала від 13.06.2013

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Рішення від 08.04.2013

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Рішення від 08.04.2013

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні