Ухвала
від 11.04.2013 по справі 812/3445/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

11 квітня 2013 року Справа № 812/3445/13-а

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Петросян К.Є., перевіривши матеріали за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Луганської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Інтеко» про накладення арешту на кошти та інші цінності, які знаходяться у банках, обслуговуючих платника,-

ВСТАНОВИВ:

09 квітня 2013 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Луганської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Інтеко» про накладення арешту на кошти та інші цінності, які знаходяться у банках, обслуговуючих платника.

Адміністративний позов відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України і вказаний позов належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, немає.

Відповідно до ст. 110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи. З цією метою суд може витребувати документи та інші матеріали.

Керуючись ст.ст. 106,107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у м. Сєвєродонецьку Луганської області Державної податкової служби до Приватного підприємства «Інтеко» про накладення арешту на кошти та інші цінності, які знаходяться у банках, обслуговуючих платника.

Відкрите судове засідання призначити на 22 квітня 2013 року об 11 год. 40 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Луганськ, вул. Поштова,1.

Зобов'язати позивача під час судового засідання надати оригінали документів, що були додані в копіях до позовної заяви, для огляду, а також надати суду докази здійснення заходів щодо опису в податкову заставу майна відповідача (не лише прийняття рішення про опис майна у податкову заставу, а й здійснення всіх наступних дій, передбачених законом), на підтвердження обґрунтованості застосування приписів пункту 20.1.17 Податкового кодексу України надати суду відомості про розмір балансової вартості майна відповідача та підтвердження того, що ця сума менша ніж сума податкового боргу заявленого у позові, або докази відсутності у відповідача майна, яке може бути передано у податкову заставу (не довідки реєстраційних установ, а відповідний акт опису майна як то передбачено законом), надати докази неможливості застосування до відповідача порядку стягнення податкового боргу визначеного статтею 95 Податкового кодексу України, надати виписку з картки особового рахунку платника податків на дату слухання справи на підтвердження наявної суми податкового боргу, надати будь-які інші документальні підтвердження обґрунтованості заявлених позовних вимог.

Зобов'язати відповідача у разі невизнання адміністративного позову подати письмові заперечення проти позову та докази якими вони обґрунтовуються, а також надати суду баланс підприємства за 2012 рік та станом на дату розгляду цієї справи, звіт про фінансові результати за 2012 рік.

Справу розглядатиме одноособово суддя Луганського окружного адміністративного суду Петросян К.Є.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати сторонам.

СуддяК.Є. Петросян

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.04.2013
Оприлюднено23.04.2013
Номер документу30782779
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/3445/13-а

Постанова від 08.05.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 11.04.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні