Ухвала
від 19.04.2013 по справі 813/3080/13-а
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

  ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018,  м. Львів,  вул. Чоловського,  2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (0322)-61-58-10 У Х В А Л А про відкриття провадження в адміністративній справі             19 квітня 2013 року  № 813/3080/13-а           Суддя Львівського окружного адміністративного суду Журомська М.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Прокурора Сихівського району м.Львова в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Сихівському районі м.Львова Львівської області ДПС до ТзОВ «Ліга партнерів» про стягнення боргу, - в с т а н о в и в : Прокурор Сихівського району м.Львова в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Сихівському районі м.Львова Львівської області ДПС звернувся у Львівський окружний адміністративний суд з позовом до ТзОВ «Ліга партнерів» про стягнення боргу в сумі 20  599,15 грн. Спір виник з публічно-правових відносин, належить до компетенції адміністративних судів, предметної та територіальної підсудності Львівського окружного адміністративного суду. Позовна заява відповідає вимогам ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено. З урахуванням характеру справи та поданих доказів, суддя не вбачає необхідності проведення попереднього судового засідання. Керуючись ст.ст. 17-19, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя – у х в а л и в : 1. Відкрити провадження в адміністративній справі. 2. Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі невідкладно після постановлення надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки. 3. Зобов'язати позивача надати зворотний бік облікової картки відповідача по орендній платі з юридичних осіб. 4. Запропонувати відповідачу надати письмові заперечення проти позову в разі заперечення такого. 5. Учасникам процесу при поданні до суду письмових доказів, представити їх копії у відповідній кількості. 6. Згідно з ч. 4 ст. 71 КАС України, суб'єкт владних повноважень повинен надати всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язку суд витребовує названі документи та матеріали. У випадку якщо особа, яка бере участь у справі, без поважних причин не подасть докази на пропозицію суду для підтвердження обставин, на які вона посилається, суд вирішує справу на основі наявних доказів відповідно до ч.6 ст. 71 КАС України. Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає. Суддя                                                                                Журомська М.В.

Дата ухвалення рішення19.04.2013
Оприлюднено23.04.2013
Номер документу30782809
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/3080/13-а

Постанова від 22.05.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Журомська Майя Вікторівна

Ухвала від 19.04.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Журомська Майя Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні