Ухвала
від 22.04.2013 по справі 809/650/13-а
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про виправлення описки

"22" квітня 2013 р. Справа № 809/650/13-a

м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду Тимощук О.Л. розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо виправлення описки в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у м. Івано-Франківську до Товариства з обмеженою відповідальністю "Рекламне агенство "Лайм" про стягнення заборгованості в сумі 1020 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

В процесі підготовки виконавчого листа судом виявлено, що в резолютивній частині постанови Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 14 березня 2013 року, в адміністративній справі №2а-809/650/13-а за позовом Державної податкової інспекції у м. Івано-Франківську до Товариства з обмеженою відповідальністю "Рекламне агенство "Лайм" про стягнення заборгованості в сумі 1020 грн. - допущено описку.

Так, в другому абзаці резолютивної частини постанови не відображено цифрове значення суми, що підлягає стягненню до державного бюджету, тобто пропущено число: « 1020».

Відповідно до статті 169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

За змістом вищенаведеної статті Кодексу адміністративного судочинства України, суд, який прийняв рішення в якому наявна помилка, що здатна унеможливити (ускладнити) виконання судового рішення може внести до нього виправлення, які не торкаються суті відомостей, що викладені у рішенні.

Таким чином, суд вважає за необхідне виправити вказану описку.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 160, 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд ,-

У Х В А Л И В:

Виправити описку в резолютивній частині постанови Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 14 березня 2013 року в адміністративній справі №809/650/13-а за позовом Державної податкової інспекції у м. Івано-Франківську до Товариства з обмеженою відповідальністю "Рекламне агенство "Лайм" про стягнення заборгованості в сумі 1020 грн., шляхом доповнення другого абзацу резолютивної частини постанови числом "1020", виклавши його в наступній редакції:

"Стягнути з розрахункових рахунків у банках, що обслуговують Товариство з обмеженою відповідальністю "Рекламне агенство "Лайм" (ідентифікаційний код 34084481) та за рахунок готівки, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Рекламне агенство "Лайм" (ідентифікаційний код 34084481) в дохід бюджету заборгованість в сумі 1020 (Одна тисяча двадцять) гривень 00 коп."

Ухвала може бути оскарженою в апеляційному порядку. Відповідно до статті 186 КАС України апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки встановлені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя /підпис/ Тимощук О.Л.

Дата ухвалення рішення22.04.2013
Оприлюднено26.04.2013
Номер документу30901118
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості в сумі 1020 грн

Судовий реєстр по справі —809/650/13-а

null від 14.03.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Тимощук О.Л.

Ухвала від 22.04.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Тимощук О.Л.

Постанова від 14.03.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Тимощук О.Л.

Ухвала від 27.02.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Тимощук О.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні