Ухвала
від 25.04.2013 по справі 808/3711/13-а
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

25 квітня 2013 року Справа № 808/3711/13-а м.Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Татаринова Д.В., при секретарі Урсуленко Ю.О., розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Державного реєстратора Запорізької міської ради Сергеєвої Тетяни Іванівни та Державного реєстратора Подільської районної в місті Києві Державної адміністрації, за участю третьої особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Бріг» про скасування державної реєстрації змін до установчих документів,

за участю представників:

від позивача: не прибув,

від відповідачів: не прибули,

від третьої особи: не прибув, -

ВСТАНОВИВ:

08.04.2013 до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя Запорізької області Державної податкової служби до Державного реєстратора Запорізької міської ради Сергеєвої Тетяни Іванівни та Державного реєстратора Подільської районної в місті Києві Державної адміністрації, за участю третьої особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Бріг», в якому позивач просить суд:

- зобов'язати відповідача зняти з обліку ТОВ «Бріг» (ЄДРПОУ 32310554), яке змінило свою юридичну адресу на: 69095, м. Запоріжжя, пр. Леніна, буд. 93 та реєстраційну справу направити до Державного реєстратора Подільської районної у місті Києві Державної адміністрації за адресою: 04071, м. Київ, Контрактова площа, буд. 2 для взяття його на облік за попередньою юридичною адресою підприємства;

- зобов'язати Державного реєстратора Печерської районної у місті Києві Державної адміністрації скасувати державну реєстрацію змін до установчих документів стосовно міста знаходження юридичної особи - ТОВ «Бріг» (ЄДРПОУ 32310554) за адресою: 69095, м. Запоріжжя, пр. Леніна, буд. 93.

Представник позивача у судове засідання не з'явився. До суду подав клопотання, у якому просить суд зупинити провадження у справі для надання додаткових доказів, на строк встановлений судом. Ухвалу від 10.04.2013 про відкриття провадження відповідачем не виконано.

Представник відповідача-1 у судове засідання не прибув. До суду 17.04.2013 надано клопотання про розгляд справи за відсутності уповноваженого представника. 11.04.2013 суду надані письмові заперечення на позов.

Представник відповідача-2 у судове засідання не з'явився. Про місце, час та дату судового засідання повідомлений належним чином, 17.04.2013, про що свідчить поштове повідомлення, яке міститься в матеріалах справи.

Представник третьої особи у судове засідання не з'явився. Про місце, час та дату судового засідання повідомлений належним чином. Поштова кореспонденція, направлена третій особі, повернулась до суду з відміткою відділення поштового зв'язку «за закінченням терміну зберігання та неявкою адресата за отриманням».

Клопотання представника позивача не суперечить діючому законодавству, не порушує чиї - небудь права та охоронювані законом інтереси.

Відповідно до ст. 41 КАС України, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну встановленого судом.

На підставі викладеного, враховуючи, що представнику позивача необхідний час для надання додаткових доказів по справі, необхідності повного та об'єктивного розгляду справи та дослідження наявних доказів, суддя вважає клопотання обґрунтованим.

Керуючись п. 4 ч. 2 ст. 156, 160 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Зупинити провадження у справі № 808/3711/13-а до 28 травня 2013 року.

Наступне судове засідання призначити на 28 травня 2013 року о 12:00 .

Зобов'язати позивача надати у судове засідання: письмові пояснення стосовно протиправності внесення змін відомостей про ТОВ «Бріг» щодо зміни місцезнаходження; докази виконання позивачем вимог п. 12.2 «Порядку обліку платників податків і зборів», затвердженого 09.12.2011 наказом Міністерства фінансів України №1588, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.12.2011 за №1562/20300, щодо розшуку ТОВ «Бріг». Також надати суду довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на момент розгляду справи.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Д. В. Татаринов

Дата ухвалення рішення25.04.2013
Оприлюднено07.05.2013

Судовий реєстр по справі —808/3711/13-а

Ухвала від 26.06.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Конюшко К.В.

Ухвала від 28.05.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 28.05.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 25.04.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 10.04.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні