Ухвала
від 29.04.2013 по справі 816/2154/13-а
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

29 квітня 2013 рокум. ПолтаваСправа №816/2154/13-а

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Кукоби О.О.,

при секретарі - Марченко О.Є.,

за участю:

представника позивача - Куришко О.М.,

представника відповідача - Оніщенка І.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у м. Полтаві Полтавської області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю "Кант" про стягнення коштів з рахунків платника податків за податковим боргом,

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспекція у м. Полтаві Полтавської області Державної податкової служби звернулася до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю "Кант" про стягнення коштів з рахунків платника податків за податковим боргом зі сплати податку на прибуток в розмірі 2 560 грн. 73 коп., податку на додану вартість в розмірі 13 502 грн. 64 коп.

У судовому засіданні представником відповідача заявлено клопотання про зупинення провадження в адміністративній справі. Дане клопотання мотивовано тим, що відповідачем не отримано позовну заяву ДПІ у м. Полтаві разом з доданими до неї документами, а відтак, ТОВ "Кант" необхідний час для ознайомлення з матеріалами позову та підготовки заперечення проти позовних вимог.

Представник позивача в судовому засіданні проти зупинення провадження в адміністративній справі не заперечувала.

Розглянувши подане клопотання та заслухавши думку представника позивача, суд дійшов наступних висновків.

Пунктом 4 частини другої статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено право суду зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Як визначено частиною першою статті 2 Кодексу адміністративного судочинства України, завданням адміністративного судочинства є захист прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб у сфері публічно-правових відносин від порушень з боку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їхніх посадових і службових осіб, інших суб'єктів при здійсненні ними владних управлінських функцій на основі законодавства, в тому числі на виконання делегованих повноважень, шляхом справедливого, неупередженого та своєчасного розгляду адміністративних справ.

За таких обставин, з метою надання відповідачу часу для ознайомлення з матеріалами позову та підготування заперечень на адміністративний позов, суд вважає за доцільне задовольнити клопотання представника відповідача та зупинити провадження в адміністративній справі №816/2154/13-а до 27 травня 2013 року.

Керуючись статтями 156, 165 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у м. Полтаві Полтавської області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю "Кант" про стягнення коштів з рахунків платника податків за податковим боргом задовольнити.

Зупинити провадження в адміністративній справі №816/2154/13-а до 27 травня 2013 року.

Призначити наступне судове засідання у справі на 27 травня 2013 року о 12:00, що відбудеться в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Пушкарівська, 9/26, м. Полтава, Полтавська область, 36039, зал судових засідань №4.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду через Полтавський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня отримання її копії з одночасним поданням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

Повний текст ухвали виготовлено 29 квітня 2013 року.

Суддя О.О. Кукоба

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.04.2013
Оприлюднено08.05.2013
Номер документу31045049
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/2154/13-а

Ухвала від 19.04.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Постанова від 28.05.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Ухвала від 29.04.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Ухвала від 19.04.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

Ухвала від 19.04.2013

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.О. Кукоба

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні