Ухвала
від 10.05.2013 по справі 712/16731/2012
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

10 травня 2013 року м. Ужгород

Колегія суддів судової палати з цивільних справ апеляційного суду Закарпатської області у складі:

головуючого - судді Леска В.В.

суддів - Кондора Р.Ю., Куштана Б.П.

при секретарі - Сочка І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, громадської організації «Антикорупція», ОСОБА_3 про захист честі, гідності та ділової репутації за апеляційною скаргою ОСОБА_2 на рішення Ужгородського міськрайонного суду від 23 січня 2013 року, -

в с т а н о в и л а :

Ухвалою апеляційного суду Закарпатської області від 17 квітня 2013 року відхилено апеляційну скаргу ОСОБА_2 і залишено без змін рішення Ужгородського міськрайонного суду від 23 січня 2013 року.

З власної ініціативи суд порушив питання про виправлення описки у вступній та резолютивній частині ухвали і повного тексту вступної та резолютивної частини ухвали апеляційного суду Закарпатської області від 17 квітня 2013 року, що розглянуто і відхилено апеляційну скаргу ОСОБА_2 та представника ГО «Антикорупція» Хаустова Б.В. і відповідача ОСОБА_3, які приєдналися до апеляційної скарги.

Вивчивши матеріали цивільної справи, суд вважає, що слід виправити описку в ухвалі.

У відповідності до ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, що беруть у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.

Враховуючи те, що виправлення описки в ухвалі необхідне для усунення перешкод в її реалізації, судова колегія вважає за необхідне виправити описку, зазначити у вступній та резолютивній частині ухвали та повному тексті вступної та резолютивної частини ухвали, що розглянуто і відхилено апеляційну скаргу ОСОБА_2 та представника ГО «Антикорупція» Хаустова Б.В. і відповідача ОСОБА_3, які приєдналися до апеляційної скарги.

Керуючись ст. ст. 219, 313 ЦПК України, колегія суддів, -

у х в а л и л а :

Виправити описку у вступній та резолютивні частині ухвали та повному тексті вступної і резолютивної частини ухвали колегії суддів судової палати з цивільних справ апеляційного суду Закарпатської області від 17 квітня 2013 року у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, громадської організації «Антикорупція», ОСОБА_3 про захист честі, гідності та ділової репутації.

Зазначити у вступній та резолютивній частині ухвали і повному тексті вступної та резолютивної частини ухвали, що розглянуто і відхилено апеляційну скаргу ОСОБА_2 та представника ГО «Антикорупція» Хаустова Б.В. і відповідача ОСОБА_3, які приєдналися до апеляційної скарги.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення, однак може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги протягом двадцяти днів з дня набрання законної сили до суду касаційної інстанції.

Головуючий: Судді:

СудАпеляційний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення10.05.2013
Оприлюднено13.05.2013
Номер документу31095539
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —712/16731/2012

Ухвала від 10.05.2013

Цивільне

Апеляційний суд Закарпатської області

Леско В. В.

Ухвала від 17.04.2013

Цивільне

Апеляційний суд Закарпатської області

Леско В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні