Ухвала
від 16.05.2013 по справі 902/83/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ


У Х В А Л А

про затвердження звіту, ліквідаційного балансу банкрута,

та припинення провадження у справі

16 травня 2013 р. Справа № 902/83/13-г

Провадження № 15/902/9/13

за заявою : Міського комунального підприємства "Вінницязеленбуд", м. Вінниця

до : Комунального підприємства "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку", м. Вінниця

про визнання банкрутом

Суддя Лабунська Т.І.

Секретар судового засідання Поцалюк Н.В.

Представники:

МКП "Вінницязеленбуд" - Шивчук О.М., довіреність № 401 від 25.12.2012 року;

арбітражний керуючий (ліквідатор) Морозов М.В.

В С Т А Н О В И В :

Господарським судом Вінницької області здійснюється провадження у справі № 902/83/13-г про банкрутство КП "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку", м. Вінниця за заявою МКП "Вінницязеленбуд", м. Вінниця в порядку ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

28 січня 2013 року судом винесено постанову про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та про призначення ліквідатором КП "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку", м. Вінниця арбітражного керуючого Морозова М.В.

24 квітня 2013 року арбітражним керуючим Морозовим М.В. подано до суду для розгляду та затвердження звіт ліквідатора КП "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку", м. Вінниця за період ліквідаційної процедури від 22 квітня 2013 року та ліквідаційний баланс банкрута.

Для розгляду вищевказаних звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута у справі № 902/83/13-г суд призначив судове засідання на 16 травня 2013 року.

В судовому засіданні 16 травня 2013 року суд розглянув звіт ліквідатора Морозова М.В., ліквідаційний баланс банкрута, заслухав представника кредитора, ліквідатора, дослідив письмові докази, наявні в матеріалах справи, проаналізував положення чинного законодавства України та встановив наступне.

З 19 січня 2013 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22 грудня 2011 року, який визначив новий порядок застосування Закону про банкрутство. Відповідно до ч. 1 Розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" вказаного Закону (в редакції Закону від 02 жовтня 2012 року) положення цього Закону застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження в яких порушено після набрання чинності цим Законом.

Оскільки провадження у справі № 902/83/13-г порушено до 19 січня 2013 року, у даній справі застосуванню підлягають положення Закону про банкрутство до внесення вищевказаних змін.

З дня свого призначення ліквідатором Морозовим М.В. здійснено всі необхідні заходи ліквідаційної процедури банкрута, що підтверджується матеріалами справи.

Крім ініціюючого кредитора інших заяв з вимогами до банкрута не надходило.

В результаті проведених заходів встановлено, що майнові активи у КП "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку", м. Вінниця відсутні, в зв'язку з чим вимоги МКП "Вінницязеленбуд", м. Вінниця в сумі 29 327,55 грн. залишились незадоволеними.

Заборгованість по заробітній платі перед працівниками банкрута відсутня.

Оскільки звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс є підсумковими документами, які підтверджують належне проведення ліквідатором всіх заходів ліквідаційної процедури, повне вчинення ним дій по виявленню активів боржника, за результатом розгляду яких суд приймає рішення про можливість відновлення платоспроможності боржника або встановлює неможливість задоволення вимог конкретних кредиторів та приймає рішення про його ліквідацію і припинення провадження у справі, суд вважає, що ліквідатором вжито всіх заходів, необхідних для затвердження ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора по даній справі.

За таких обставин звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню, а банкрут - ліквідації.

Затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу в порядку, передбаченому ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", є підставою для припинення провадження у справі згідно п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", про що у справі згідно ч. 2 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" виноситься ухвала.

Відповідно до ч.ч. 5, 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" всі вимоги кредиторів, що були заявлені і визнані по даній справі, а також вимоги, які не заявлені в даній справі, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Керуючись ст.ст. 3-1, 31, 32, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 115 Господарського процесуального кодексу України суд, -

У Х В А Л И В :

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута у справі № 902/83/13-г.

Комунальне підприємство "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку" (ідентифікаційний код 35996866; адреса: 21000, м. Вінниця, вул. Хлібна, б. 1) як юридичну особу ліквідувати.

Встановити, що вимоги кредитора до банкрута, що заявлені та визнані по даній справі, а також ті вимоги кредиторів, що не заявлені взагалі по даній справі, вважаються погашеними.

Припинити повноваження ліквідатора - арбітражного керуючого Морозова М.В.

Припинити провадження у справі № 902/83/13-г.

Ухвалу направити згідно переліку.

Суддя Лабунська Т.І.

віддрук. 14 прим.:

1 - до справи

2 - МКП "Вінницязеленбуд" - 21036, м. Вінниця, вул. Максимовича, 24

3 - КП "Об'єднана дирекція міських парків культури та відпочинку" - 1000, м. Вінниця, вул. Хлібна, б. 1

4 - арбітражний керуючий Морозов М.В. - м. Вінниця, вул. Київська, буд. 12, кв. 54

5 - Державний реєстратор ДАП Виконавчого комітету Вінницької міської ради

6 - Вінницький міський суд Вінницької області

7 - Ленінський ВДВС Вінницького МУЮ

8 - Головне управління економіки Вінницької облдержадміністрації

9 - Головне управління статистики у Вінницькій області

10 - ВРЕР УДАІ УМВС України Вінницької області

11 - Вінницьке регіональне відділення ФДМУ

12 - Головне управління юстиції у Вінницькій області

13 - Вінницька ОДПІ Вінницької області ДПС

14 - Державна інспекція сільського господарства Вінницької області

Дата ухвалення рішення16.05.2013
Оприлюднено21.05.2013
Номер документу31275843
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —902/83/13-г

Ухвала від 26.04.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 16.05.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 19.02.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Постанова від 28.01.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні