Ухвала
від 29.04.2013 по справі 523/6375/13-ц
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/6375/13-ц

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"29" квітня 2013 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Малиновський О.М. розглянувши заяву ОСОБА_1 про забезпечення позовних вимог по цивільної справі за позовом ОСОБА_2 до приватного підприємства «Фарт», ОСОБА_3 - про усунення перешкод у користуванні власністю, знесення самочинного будівництва, -

ВСТАНОВИВ

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовними вимогами в яких просить зобов'язати ПП «Фарт», ОСОБА_3 усунути перешкоди у користуванні житловим будиноком з надвірними спорудами, розташованими за адресою: м. Одеса, вул. Лузанівська-84-а, шляхом відновлення становища, яке існувало до порушення, а саме: відкриття вікна із житлової кімнати, площею 14 кв.м., будинку, зобов'язавши відповідачів знести за власний рахунок самочинно збудовані об'єкти, розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Лузанівська, 80.

Позивач в заяві про забезпечення позовних вимог просить заборонити відповідачам та будь-яким іншим особам, вчиняти будь-які дії щодо проведення будівельних робіт, підготовки до проведення будівельних робіт, одержання дозволу на виконання будівельних робіт, проектної документації та будь-яких інших дій щодо будівництва за адресою: м. Одеса, вул. Лузанівська, 80.

Відповідно до ст.151 ч.3 ЦПК України, забезпечення позову допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Відповідно до ст.152 ч.1 п.3 ЦПК України, позов забезпечується встановленням обов'язку вчинити певні дії.

Розглянувши заяву про забезпечення позову, вивчивши матеріали позовної заяви, суддя вважаю, що клопотання позивача про забезпечення позовних вимог підлягає задоволенню, оскільки невжиття заходів забезпечення позову на даній стадії розгляду справи може в наступному утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Керуючись ст.151, 152 ЦПК України,

УХВАЛИВ

Заяву ОСОБА_2 про забезпечення позовних вимог - задовольнити.

З метою забезпечення позовних вимог заборонити приватному підприємству «Фарт» (ЄДРПОУ 24769538, м. Одеса, вул. Лузанівська, 80), ОСОБА_3 (м. Одеса, вул. Лузанівська, 80) та будь-яким іншим особам, вчиняти будь-які дії щодо проведення будівельних робіт, підготовки до проведення будівельних робіт, одержання дозволу на виконання будівельних робіт, проектної документації та будь-яких інших дій щодо будівництва за адресою: м. Одеса, вул. Лузанівська, 80.

Копію ухвали для її виконання направити до першого Суворовського відділу державної виконавчої служи Одеського міського управління юстиції.

Копію ухвали після її виконання направити відповідачам по справі.

Ухвала суду підлягає негайному виконанню.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційний суд Одеської області через суд першої інстанції шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали суду.

Оскарження ухвали суду про забезпечення позову не зупиняє її виконання.

Строк пред'явлення ухвали суду до виконання - один рік.

Суддя -

СудСуворовський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення29.04.2013
Оприлюднено23.01.2014
Номер документу31474391
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —523/6375/13-ц

Ухвала від 17.09.2013

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 29.04.2013

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 29.04.2013

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні