Ухвала
від 29.05.2013 по справі 812/4912/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

29 травня 2013 року Справа № 812/4912/13-а

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Чиркін С.М., перевіривши матеріали за адміністративним позовом Краснодонського міськрайцентру зайнятості до Публічного акціонерного товариства «Краснодонський завод Автоагрегат» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків в розмірі 36123,45 грн.,-

ВСТАНОВИВ:

28 травня 2013 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Краснодонського міськрайцентру зайнятості до Публічного акціонерного товариства «Краснодонський завод Автоагрегат» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків в розмірі 36123,45 грн.

Частиною 1 статті 107 КАС України встановлено, що суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи:

1) подана позовна заява особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність;

2)має представник належні повноваження (якщо позовну заяву подано представником);

3) відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу;

4) належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства;

5)подано адміністративний позов у строк, установлений законом (якщо адміністративний позов подано з пропущенням встановленого законом строку звернення до суду, то чи достатньо підстав для визнання причин пропуску строку звернення до суду поважними);

6) немає інших підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 2 ст. 107 КАС України суддя відкриває провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі. Адміністративний позов підсудний Луганському окружному адміністративному суду.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 КАС України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити провадження у цій справі.

Відповідно до ст.110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи. З цією метою суд може витребувати документи та інші матеріали.

Керуючись ст.ст.105, 106, 107, 110 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Краснодонського міськрайцентру зайнятості до Публічного акціонерного товариства «Краснодонський завод Автоагрегат» про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків в розмірі 36123,45 грн.

Відкрите судове засідання призначити на 13 червня 2013 року о 10 год.20 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Луганськ, вул. Поштова,1, зал.3.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Чиркіним С. М.

Запропонувати позивачу під час судового засідання надати оригінали документів, що були додані до позовної заяви, для огляду; за своєю ініціативою провести звірення розрахунків з відповідачем на день слухання справи, за результатами перевірки скласти акт, підписаний повноважними представниками сторін, чітко визначити період виникнення заборгованості.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються, прийняти участь у звіренні розрахунків з позивачем, надати засновницькі документи.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати сторонам разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

СуддяС.М. Чиркін

Дата ухвалення рішення29.05.2013
Оприлюднено05.06.2013
Номер документу31595738
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/4912/13-а

Ухвала від 21.12.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

Ухвала від 19.11.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

Постанова від 26.06.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

Ухвала від 29.05.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні