Ухвала
від 06.06.2013 по справі 2913-2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

УХВАЛА

06.06.2013Справа №5002-19/ 2913-2012

за заявою кредитора Управління Пенсійного фонду України в Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим, АР Крим, м.Бахчисарай

до боржника Фермерського господарства «Гедеон Фарм», АР Крим, Бахчисарайський район, с.Фурманівка (ідентифікаційний код 33965658)

про порушення справи про банкрутство

Суддя В.І. Мокрушин

Представники не з'явились.

Суть спору: кредитор - Управління Пенсійного фонду України в Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим звернувся до Господарського суду Автономної Республіки Крим із заявою про прошення справи про банкрутство Фермерського господарства «Гедеон Фарм» у порядку, передбаченому ст.52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

04.06.2013 на адресу Господарського суду Автономної Республіки Крим від ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України надійшла заява про відкликання клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури банкрутства та повноважень ліквідатора та залишення його без розгляду.

Суд, дослідивши наявні у матеріалах справи докази, вважає за необхідне залишити вказане клопотання кредитора ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України без розгляду з огляду на наступне.

Як вбачається з матеріалів справи, кредитор ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України звернувся до Господарського суду Автономної Республіки Крим із заявою про продовження строку ліквідаційної процедури банкрутства та повноважень ліквідатора банкрута Фермерського господарства «Гедеон Фарм» у зв'язку із необхідністю проведення позапланової документальної перевірки боржника.

Так, відповідно до заяви кредитора ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України позапланову документальну перевірку боржника було проведено, на підставі чого складено акт перевірки № 99/22/33965658 від 30.04.2013. як вказує заявник, рішень щодо нарахування податкових зобов'язань за результатами відповідної перевірки не приймалось і, як наслідок, не виникло поточних кредиторських вимог ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України до боржника.

З урахуванням наведеного, суд зазначає, що діючим законодавством не передбачено подальших процесуальних дій суду щодо вирішення вказаного питання.

Таким чином, суд вважає за необхідне залишити клопотання кредитора ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України без розгляду.

06.06.2013 на адресу Господарського суду Автономної Республіки Крим від ліквідатора банкрута Управління Пенсійного фонду України в Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим надійшло клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури банкрутства та повноважень ліквідатора банкрута Фермерського господарства «Гедеон Фарм» на три місяці.

Боржник, ліквідатор та інші учасники явку своїх представників у судове засідання не забезпечили. Про причини неприбуття суд не повідомили. Про день, час та місце розгляду справи були сповіщені належним чином.

Розглянувши відповідне клопотання ліквідатора, суд вважає за необхідне призначити його до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись ст. 81, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

· Клопотання ДПІ у Бахчисарайському районі Автономної Республіки Крим ДПС України про продовження строку ліквідаційної процедури боржника залишити без розгляду.

· Призначити до розгляду у судовому засіданні клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідаційної процедури банкрутства та повноважень ліквідатора банкрута на три місяці на 27.06.2013 об 11:15.

· Явку представників сторін та ліквідатора у судове засідання визнати обов'язковою.

Суддя В.І. Мокрушин

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення06.06.2013
Оприлюднено07.06.2013
Номер документу31684185
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2913-2012

Ухвала від 30.01.2014

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.І. Мокрушин

Ухвала від 30.09.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.І. Мокрушин

Ухвала від 27.06.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.І. Мокрушин

Ухвала від 06.06.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.І. Мокрушин

Постанова від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.І. Мокрушин

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

В.І. Мокрушин

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні