Ухвала
від 12.06.2013 по справі 811/1735/13-а
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

про внесення виправлень у судове рішення

12 червня 2013 року Справа №811/1735/13-а

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Момонт Г.М., розглянувши в письмовому провадженні у м. Кіровограді питання про виправлення описки в постанові від 10 червня 2013 р. по адміністративній справі

за позовом : Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1

до відповідача : Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби

про зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ :

Фізична особа-підприємець ОСОБА_1 звернувся з позовом до Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області державної податкової служби про зобов'язання вчинити певні дії.

10.06.2013 року Кіровоградським окружним адміністративним судом винесено постанову, якою позовні вимоги фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 задоволено у повному обсязі.

Судом встановлено, що в абзаці 3 резолютивної частини постанови допущено описку, а саме зазначено «Олександрійської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби», натомість як правильним є «Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби»

Згідно з ч.1, 2 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки, незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Керуючись ст.169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ :

1. Внести виправлення в постанову Кіровоградського окружного адміністративного суду по справі №811/1735/13-а від 10 червня 2013 року, а саме в абзаці третьому резолютивної частини постанови найменування «Олександрійська об'єднана державна податкова інспекція Кіровоградської області Державної податкової служби» замінити на найменування «Світловодська об'єднана державна податкова інспекція Кіровоградської області Державної податкової служби» у відповідному відмінку.

2. Абзац 3 резолютивної частини постанови Кіровоградського окружного адміністративного суду по справі №811/1735/13-а від 10 червня 2013 року викласти в наступній редакції:

«Зобов'язати Державну казначейську службу у Кіровоградській області стягнути на користь фізичної особи-підприємця ОСОБА_1, рнокпп НОМЕР_1 (АДРЕСА_1) судові витрати у сумі 34,41 грн. (тридцять чотири грн. 41 коп.) із Державного бюджету України шляхом їх безспірного списання із рахунку Світловодської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби.».

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Г.М. Момонт

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.06.2013
Оприлюднено13.06.2013
Номер документу31780327
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/1735/13-а

Ухвала від 12.06.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Постанова від 10.06.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 27.05.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні