Ухвала
від 21.06.2013 по справі 901/2043/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

21.06.2013Справа №901/2043/13

Суддя І.А. Іщенко, розглянувши матеріали

за позовом Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру" в особі Кримської регіональної філії Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру"

до Виконавчого комітету Куйбишевської селищної ради Бахчисарайського району АР Крим

про стягнення заборгованості.

визнала подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

встановив:

Одночасно з поданням даної позовної заяви Державне підприємство "Центр державного земельного кадастру" в особі Кримської регіональної філії Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру" просить суд відстрочити сплату судового збору, що підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст.8 Закону України "Про судовий збір", враховуючи майновий стан сторони, суд може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору на певний строк, але не довше ніж до ухвалення судового рішення у справі.

Позивач вказує на те, що за підсумками фінансової діяльності Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру" за 1 квартал 2013 року отримано збиток та на даний час у підприємства скрутне фінансове становище, тому оплата судового збору може бути відстрочена судом.

Подана позовна заява підлягає прийняттю судом, оскільки наданих матеріалів достатньо для її прийняття та порушення провадження у справі.

Керуючись ст. ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В:

1. Відстрочити сплату судового збору до 18.07.2013.

2. Позовну заяву прийняти до розгляду і порушити провадження у справі.

3. Справу призначити до розгляду на 18.07.2013 об 11:30.

4. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Автономної Республіки Крим (м. Сімферополь, вул. О. Невського/Річна, 29/11, каб. 103).

5. У порядку попередньої підготовки справи до слухання зобов'язати сторони до дня слухання спору пред'явити документи та виконати дії:

ПОЗИВАЧУ: оригінали документів (для огляду), копії яких додано до позовної заяви (договору, додатків до нього, акту тощо); довідку про найменування та номери рахунків; у випадку передоручення начальником КРФ ДП "ЦДЗК" Рекун С.В іншій особі представництва інтересів ДП "ЦДЗК" - нотаріальну посвідчену довіреність на особу, який передоручено відповідні повноваження (додана до позовної заяви довіреність, яка видана в порядку передоручення, за формою не відповідає вимогам ч.2 ст.245 ЦК України); сплатити судовий збір, про що надати суду відповідні докази.

ВІДПОВІДАЧУ: докази оплати робіт за договором №00-01-06-0262 (якщо такий факт мав місце); довідку про найменування та номери рахунків.

Запропонувати відповідачу надати відзив на позов, а також оригінали та належним чином засвідчені копії документів, які підтверджують заперечення проти позову; направити копію відзиву позивачу, про що надати суду відповідні докази.

Письмові докази сторонам надати з дотриманням вимог ч.2 ст.36 ГПК України.

Визнати явку представників сторін в судове засідання обов'язковою.

Для пропуску в приміщення суду мати при собі документ, що засвідчує особу, та копію цієї ухвали.

Ухвалу направити сторонам рекомендованою кореспонденцією.

Суддя (підпис) І.А. Іщенко

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення21.06.2013
Оприлюднено25.06.2013
Номер документу31982923
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —901/2043/13

Рішення від 06.08.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

І.А. Іщенко

Ухвала від 21.06.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

І.А. Іщенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні