Постанова
від 18.06.2013 по справі 122/16401/13-а
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. СІМФЕРОПОЛЯ

Справа № 122/16401/13-а

Провадження по справі 2-а/122/238/13

У Х В А Л А

18 червня 2013 року Залізничний районний суд м. Сімферополя Автономної Республіки Крим у складі:

Головуючого, судді - Масалигіної Н.С.,

за участю секретаря - Курського І.В.,

розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Море» до Фонду комунального майна Сімферопольської міської ради, треті особи - Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об'єднання» Залізничного району м. Сімферополя, Сімферопольська міська рада про визнання бездіяльності протиправною та спонукання до виконання певних дій, -

В С Т А Н О В И В:

29.05.2013 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Фірма Море» звернулося з адміністративним позовом до Фонду комунального майна Сімферопольської міської ради, треті особи - Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об'єднання» Залізничного району м. Сімферополя, Сімферопольська міська рада про визнання бездіяльності протиправною та спонукання до виконання певних дій.

17.06.2013 року від директора ТОВ «Море» Чавдарова Р.А. надійшло клопотання про призначення по справі судової будівельно-технічної експертизи.

За правилами статті 81 КАС України для з'ясування обставин, що мають значення для справи і потребують спеціальних знань у галузі науки, мистецтва, техніки, ремесла тощо, суд може призначити експертизу.

Оглянувши матеріали адміністративної справи, виходячи з конкретних обставин позову, суд приходить до висновку про необхідність призначення по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Море» до Фонду комунального майна Сімферопольської міської ради, треті особи - Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об'єднання» Залізничного району м. Сімферополя, Сімферопольська міська рада про визнання бездіяльності протиправною та спонукання до виконання певних дій, судової будівельно-технічної експертизи, проведення якої доручити ПП «Фірма «Амата» (свідоцтво про державну реєстрацію від 27.02.2006 року, ідентифікаційний код юридичної особи 22298572, юридична адреса: м. Сімферополь, вул. Горького, б.14, кв.17) експерту Ківєріну Володимиру Євгеновичу (свідоцтво від 22.04.2011 року №1234), оскільки для правильного розгляду справи по суті, необхідні пізнання спеціаліста.

Оскільки для проведення зазначеної експертизи потрібний значний проміжок часу, на час проведення експертизи провадження у справі слід зупинити.

Керуючись ст.ст. 81, 156 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Призначити по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Море» до Фонду комунального майна Сімферопольської міської ради, треті особи - Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об'єднання» Залізничного району м. Сімферополя, Сімферопольська міська рада про визнання бездіяльності протиправною та спонукання до виконання певних дій - судову будівельно-технічну експертизу, проведення якої доручити експерту ПП «Фірма «Амата» (яке розташоване за адресою: м. Сімферополь, Горького, б.14, кв.17) Ківєріну Володимиру Євгеновичу.

На вирішення експертові поставити наступні питання:

1) Являються лі нежитлові, підвальні приміщення, площею 36,9 кв.м., розташовані за адресою: вул. Горького, 31 у м. Сімферополі, надані у оренду ТОВ «Фірма Море» на підставі договору оренди нежитлових приміщень та індивідуально визначеного майна, які належать до комунальної власності м. Сімферополя №406 від 15.05.2012 року, допоміжними або такими, які приймають участь у обслуговуванні та життєзабезпеченні житлового будинку №31 по вул. Горького у м. Сімферополі?

2) Знаходяться лі у вказаному орендованому нежитловому приміщенні елементи водопровідної мережі, системи опалювання та запірна арматура до неї, без доступу до яких експлуатація житлового будинку буде неможлива?

Оплату за проведення експертизи покласти на позивача.

Попередити експерта про кримінальну відповідальність за дачу завідомо неправдивого висновку та за відмову від виконання покладених обов'язків без поважних причин за ст. ст. 384, 385 КК України.

Провадження у справі зупинити на час проведення експертизи.

Ухвала в частині зупинення провадження у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного суду АР Крим через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали заяви про апеляційне оскарження.

У іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудЗалізничний районний суд м. Сімферополя
Дата ухвалення рішення18.06.2013
Оприлюднено25.06.2013
Номер документу31991637
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —122/16401/13-а

Постанова від 18.09.2013

Адміністративне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Масалигіна Н. С.

Постанова від 05.08.2013

Адміністративне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Масалигіна Н. С.

Постанова від 31.05.2013

Адміністративне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Масалигіна Н. С.

Постанова від 18.06.2013

Адміністративне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Масалигіна Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні