Ухвала
від 15.07.2013 по справі 300/468/13-ц
ВОЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 300/468/13-ц

Провадження № /300/170/2013

15.07.2013 року смт. Воловець

Воловецький районний суд Закарпатської області в складі: головуючого Вотьканич В. А., за участю секретаря судового засідання Іванової Н.Я., прокурора - Хили І.В., відповідача- ОСОБА_3, представника відповідача - ОСОБА_1, третьої особи - ОСОБА_2, розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом прокурора Воловецького району в інтересах держави в особі Закарпатської ОДА, Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області до Воловецької РДА, ОСОБА_3, третя особа: відділ Держземагенства у Воловецькому районі про скасування розпоряджень голови РДА, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку і скасування його державної реєстрації, в с т а н о в и в:

15 травня 2013 року до суду звернувся з позовом прокурор Воловецького району в інтересах держави в особі Закарпатської ОДА, Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області до Воловецької РДА, ОСОБА_3, третя особа: відділ Держземагенства у Воловецькому районі про скасування розпоряджень голови РДА, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку і скасування його державної реєстрації.

В судовому засіданні прокурор Хила І.В. заявив клопотання про залучення до участі у справі ОСОБА_4 у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, оскільки за поясненнями ОСОБА_3 як відповідача, ОСОБА_4 є власником земельної ділянки на теперішній час.

Сторони не заперечували проти залучення до участі у справі ОСОБА_4 у якості третьої особи.

Згідно з ч.1 статті 35 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступати у справу на стороні позивача або відповідача до ухвалення судом рішення, якщо рішення у справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін.

Відповідно до вимог статті 36 ЦПК України - з питання залучення або допуску до участі у справі третьої особи суд постановляє ухвалу.

Керуючись статтями 35, 36 ЦПК України, суд у х в а л и в :

Залучити до участі в справі в якості третьої особи - ОСОБА_4, що проживає в АДРЕСА_1.

Розгляд цивільної справи за позовом прокурора Воловецького району в інтересах держави в особі Закарпатської ОДА, Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області до Воловецької РДА, ОСОБА_3, треті особи: відділ Держземагенства у Воловецькому районі про скасування розпоряджень голови РДА, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку і скасування його державної реєстрації, відкласти на 25 липня 2013 року о 10.30 год.

Третій особі направити копію цієї ухвали з копією позовної заяви.

Ухвала є остаточною.

Суддя: Вотьканич В. А.

СудВоловецький районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення15.07.2013
Оприлюднено19.07.2013
Номер документу32433500
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —300/468/13-ц

Рішення від 03.10.2013

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Рішення від 03.10.2013

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 15.07.2013

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 27.05.2013

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 16.03.2013

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні