Ухвала
від 03.07.2013 по справі 547/579/13-ц
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 547/579/13-ц

Провадження по справі № 2/547/269/13

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Про зупинення провадження у справі

"03" липня 2013 р. смт.Семенівка

Семенівський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого - судді Литвина М. М.,

при секретарі - Сінельник С. А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Семенівка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління капітального будівництва Полтавської областної державної адміністрації, Приватного підприємства «АЛАН-ЗЕМ», Приватного науково-виробничого підприємства «Термотех», Семенівської районної державної адміністрації Полтавської області, Заїчинської сільської ради Семенівського району Полтавської області, Публічного акціонерного товариства "Кременчукгаз" про відшкодування шкоди, завданої порушенням права власності, третя особа - Державна інспекція сільського господарства в Полтавській області ,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до Семенівського районного суду Полтавської області з позовом до Управління капітального будівництва Полтавської областної державної адміністрації, Приватного підприємства "АЛАН-ЗЕМ", Приватного науково-виробничого підприємства "Термотех", Семенівської районної державної адміністрації Полтавської області, Заїчинської сільської ради Семенівського району Полтавської області, Публічного акціонерного товариства "Кременчукгаз" про відшкодування шкоди, завданої порушенням права власності, третя особа - Державна інспекція сільського господарства в Полтавській області.

В судовому засіданні позивач заявив клопотання про залучення до участі в розгляді справи в якості третьої особи Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області та про зупинення провадження у справі, оскільки результати розгляду його заяви до Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області матимуть доказове значення для вирішення вказаної справи .

У судовому засіданні встановлено, що результати розгляду заяви ОСОБА_1 до Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області матимуть доказове значення для вирішення данної справи і розгляд данної справи неможливий без результатів розгляду заяви ОСОБА_1 до Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області.

Відповідно до ст. 201 ЦПК України, суд зобов'язаний зупинити провадження у справі у разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, цивільного, господарського, кримінального чи адміністративного судочинства.

Враховуючи вищевикладене, провадження в даній справі підлягає зупиненню до отримання результатів розгляду заяви ОСОБА_1 до Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області про вчинення адміністративного правопорушення та притягнення винуватих осіб до відповідальності.

Керуючись ст. 201 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Управління капітального будівництва Полтавської областної державної адміністрації, Приватного підприємства «АЛАН-ЗЕМ», Приватного науково-виробничого підприємства «Термотех», Семенівської районної державної адміністрації Полтавської області, Заїчинської сільської ради Семенівського району Полтавської області, Публічного акціонерного товариства "Кременчукгаз" про відшкодування шкоди, завданої порушенням права власності, третя особа - Державна інспекція сільського господарства в Полтавській області до отримання результатів розгляду заяви ОСОБА_1 до Державної інспекції сільського господарства в Полтавській області про вчинення адміністративного правопорушення та притягнення винуватих осіб до відповідальності .

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Полтавської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом 5 днів з дня проголошення ухвали.

Головуючий - підпис

«З оригіналом - згідно»

Суддя Семенівського районного суду

Полтавської області М. М. Литвин

СудСеменівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення03.07.2013
Оприлюднено24.07.2013
Номер документу32505263
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —547/579/13-ц

Рішення від 06.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Омельченко Л. М.

Ухвала від 24.01.2014

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Омельченко Л. М.

Рішення від 12.12.2013

Цивільне

Семенівський районний суд Полтавської області

Литвин М. М.

Ухвала від 23.10.2013

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 05.11.2013

Цивільне

Апеляційний суд Полтавської області

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 03.07.2013

Цивільне

Семенівський районний суд Полтавської області

Литвин М. М.

Ухвала від 10.05.2013

Цивільне

Семенівський районний суд Полтавської області

Литвин М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні