Ухвала
від 23.07.2013 по справі 152/1603/13-ц
ШАРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 152/1603/13-ц

2/152/509/13

У Х В А Л А

23 липня 2013 року Шаргородський районний суд Вінницької області

Суддя Шаргородського районного суду Славінська Н. Л., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Пеньківської сільської ради Шаргородського району Вінницької області про встановлення факту належності на праві власності земельних ділянок та визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за законом, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Шаргородська районна державна адміністрація Вінницької області,

ВСТАНОВИВ:

Справа підлягає розглядові в судах у порядку цивільного судочинства.

Підстав для відмови у відкриті провадження у справі, передбачених ч.2 ст. 122 ЦПК України, не вбачається.

Спір підвідомчий Шаргородському районному суду.

Відповідно до вимог ст.35 ЦПК України, якщо суд при прийнятті заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов’язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Позивачем до участі в справі не залучено реєстраційну службу Шаргородського РУЮ Вінницької області та відділ Держземагенства у Шаргородському районі Вінницької області, тоді як рішення в цій справі може вплинути на їх права та обов’язки щодо позивача, тому вважаю за необхідне, відповідно до вимог ч.2 ст.35 ЦПК України, залучити цих осіб в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на боці відповідача.

Керуючись ч.5 ст. 122, ст.35 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі 152/1603/13-ц за позовною заявою ОСОБА_1 до Пеньківської сільської ради Шаргородського району Вінницької області про встановлення факту належності на праві власності земельних ділянок та визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за законом.

Запропонувати відповідачу - Пеньківській сільській раді Шаргородського району Вінницької області, подати у строк до попереднього судового засідання письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються.

Залучити Реєстраційну службу Шаргородського РУЮ Вінницької області, м. Шаргород Вінницької області, вул. Леніна, 234, та Відділ Держземагенства у Шаргородському районі Вінницької області, вул. Леніна, 210, м. Шаргород Вінницької області, до участі в справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача.

Повідомити третіх осіб про час і місце судового розгляду справи, роз’яснити право заявити про свою участь у справі, а також повідомити, що відповідно до вимог ст.36 ЦПК України, якщо від третіх осіб не надійшло повідомлення про згоду на участь в справі, справа розглядається без них.

Витребувати від відділу Держземагенства у Шаргородському районі Вінницької області технічні документації на виготовлення державних актів на земельну ділянку розміром 1,8898 га та на земельну ділянку розміром 1,0179 га, що розміщені на території Пеньківської сільської ради за межами населеного пункту, на ім’я ОСОБА_2.

Попереднє судове засідання призначити на 2 серпня 2013 року о 9 годині в залі судового засідання №3 Шаргородського районного суду Вінницької області.

В попереднє судове засідання викликати сторони та представників третіх осіб - Шаргородської РДА Вінницької області, Реєстраційної служби Шаргородського РУЮ, відділу Держземагенства у Шаргородському районі .

Суддя:

СудШаргородський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення23.07.2013
Оприлюднено17.01.2014
Номер документу32574702
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —152/1603/13-ц

Рішення від 20.08.2013

Цивільне

Шаргородський районний суд Вінницької області

Славінська Н. Л.

Рішення від 20.08.2013

Цивільне

Шаргородський районний суд Вінницької області

Славінська Н. Л.

Ухвала від 23.07.2013

Цивільне

Шаргородський районний суд Вінницької області

Славінська Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні