Ухвала
від 01.08.2013 по справі 522/15681/13-ц
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

провадження №2/522/9091/13

справа №522/15681/13-ц

УХВАЛА

про закриття провадження у справі

01 серпня 2013 року м.Одеса

Приморський районний суд м. Одеси в складі:

головуючого - судді Домусчі Л.В.

при секретарі - Гонтар І.О.

розглянувши заяву ОСОБА_1 про відмову від позову та закриття провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, яка також діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2, до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», директора ТОВ «ПКЗ-АГРО» Щербіни Олександра Васильовича про зобов'язання проведення загальних зборів учасників та прийняття відповідного рішення та про зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ

Позивачка звернулась до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», директора ТОВ «ПКЗ-АГРО» Щербіни О.В. про зобов'язання ТОВ «ПКЗ-АГРО» провести загальні збори учасників, на якому розглянути питання про вступ ОСОБА_1 та ОСОБА_2, як спадкоємців (правонаступників) учасника товариства ОСОБА_4, який помер ІНФОРМАЦІЯ_1, з часткою у розмірі 50,00 % статутного капіталу у кожного та прийняти рішення про прийняття ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», код ЄДРПОУ 32750301, з часткою у розмірі 50,00 % статутного капіталу товариства кожному; зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», код ЄДРПОУ 32750301, підготувати та подати усі необхідні документи для проведення державної реєстрації відносно внесення змін до статуту товариства, у зв'язку з вступом до складу учасників товариства ОСОБА_1 та ОСОБА_2.

Ухвалою від 20 червня 2013 року відкрито провадження у справі.

24 липня 2013 року до канцелярії суду за вх№55499/13 надійшла заява ОСОБА_1 про відмову від позову та закриття провадження у справі

Розглянувши дану заяву, суд приходить до висновку про можливість прийняття відмови від позову та, відповідно, необхідність задоволення заяви з наступних підстав.

Відповідно до ч.2 ст.31 ЦПК України, позивач має право протягом усього часу розгляду справи відмовитися від позову.

Згідно ч.1-3 ст.174 ЦПК України, позивач може відмовитися від позову, а протягом усього часу судового розгляду, зробивши усну заяву. Якщо відмову позивача від позову, визнання позову відповідачем викладено в адресованих суду письмових заявах, ці заяви приєднуються до справи. До ухвалення судового рішення у зв'язку з відмовою позивача від позову або визнанням позову відповідачем суд роз'яснює сторонам наслідки відповідних процесуальних дій, перевіряє, чи не обмежений представник сторони, який висловив намір вчинити ці дії, у повноваженнях на їх вчинення. У разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

Також, згідно п.3 ч.1 ст.205 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Як вбачається зі змісту заяву ОСОБА_1 про відмову від позову, наслідки подавння цієї заяви їй та ОСОБА_2, в інтересах якого діє ОСОБА_1, їм роз'яснені та зрозумілі.

Наслідки закриття провадження у справі сторонам роз'яснені згідно ст.206 ЦПК України.

Судом не встановлено перешкод для задоволення вказаної заяви, зокрема - не виявлено порушень прав, свобод чи законних інтересів будь-яких осіб.

У зв'язку з викладеним, керуючись ч.2 ст.31, ч.1-3 ст.174, п.3 ч.1 ст.205 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ

Заяву ОСОБА_1, яка також діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2, про відмову від позову та закриття провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, яка також діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2, до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», директора ТОВ «ПКЗ-АГРО» Щербіни Олександра Васильовича про зобов'язання проведення загальних зборів учасників та прийняття відповідного рішення та про зобов'язання вчинити певні дії - задовольнити.

Прийняти відмову ОСОБА_1, яка також діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 від позову по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, яка також діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2, до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», директора ТОВ «ПКЗ-АГРО» Щербіни Олександра Васильовича про зобов'язання проведення загальних зборів учасників та прийняття відповідного рішення та про зобов'язання вчинити певні дії.

Закрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, яка також діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2, до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПКЗ-АГРО», директора ТОВ «ПКЗ-АГРО» Щербіни Олександра Васильовича про зобов'язання проведення загальних зборів учасників та прийняття відповідного рішення та про зобов'язання вчинити певні дії.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Одеської області через суд першої інстанції шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня проголошення ухвали.

Суддя: Л.В.Домусчі

01.08.2013

Дата ухвалення рішення01.08.2013
Оприлюднено08.08.2013
Номер документу32799108
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —522/15681/13-ц

Ухвала від 01.08.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Ухвала від 01.08.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Ухвала від 20.06.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

Ухвала від 20.06.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Домусчі Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні