Ухвала
від 04.08.2013 по справі 219/6204/2013-а
АРТЕМІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/6204/2013-а

2-а/219/263/2013

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

18 липня 2013 року м. Артемівськ

Суддя Артемівського міськрайонного суду Донецької області Решетняк І.В., ознайомившись з позовною заявою та доданими до неї матеріалами ФЛП ОСОБА_1 до Часовоярської міської ради про визнання дій депутатів в частині відмови продажу земельної ділянки неправомірними та зобов'язання вчинити дії-

В С Т А Н О В И В:

До Артемівського міськрайонного суду Донецької області надійшла адміністративна позовна заява ФЛП ОСОБА_1 до Часовоярської міської ради про визнання дій депутатів в частині відмови продажу земельної ділянки неправомірними та зобов'язання вчинити дії.

Спір виник із публічно-правових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до юрисдикції адміністративних судів і має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Даний позов підсудний Артемівському міськрайонному суду Донецької області та поданий з додержанням вимог статей 104 - 106 Кодексу адміністративного судочинства України, перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі, що передбачені статтями 108, 109 Кодексу адміністративного судочинства України, відсутні.

Суд визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми для відкриття провадження у справі.

Підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Враховуючи, що судом в порядку підготовки справи до судового розгляду проводяться необхідні процесуальні дії, передбачені ст. 110 Кодексу адміністративного судочинства України, для забезпечення всебічного, об'єктивного розгляду і вирішення справи протягом розумного строку суд прийняв рішення про проведення попереднього судового засідання.

Керуючись ст.ст. 104 - 107, 110, 111, 160 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом ФЛП ОСОБА_1 до Часовоярської міської ради про визнання дій депутатів в частині відмови продажу земельної ділянки неправомірними та зобов'язання вчинити дії, яка буде розглядатися суддею Решетняк І.В. одноособово.

2. Призначити попереднє судове засідання на 30 серпня 2013 року на 13 год. 30 хв.

3. Судове засідання відбудеться в приміщенні Артемівського міськрайонного суду Донецької області за адресою: м. Артемівськ Донецької області, вул. Артема, 5.

4. Відповідачу у разі заперечення проти позову надати всі матеріали, що були або мали бути взяті ними до уваги при прийняті рішення, вчиненні дій, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов, письмові заперечення проти позову та докази, які у них є, до визначеної дати попереднього судового засідання до канцелярії суду за адресою: м.Артемівськ Донецької області, вул. Артема, 5.

5. Витребувати у позивача:

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні адміністративних чи господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору ;

- усі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності.

6. В судове засідання викликати повноважних представників відповідачів. Явку уповноважених представників відповідачів визнати обов`язковою.

7. Копії ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права і обов'язки.

Суд звертає увагу осіб, які беруть участь у справі, на необхідність надання суду в судовому засіданні оригіналів документів, що посвідчують особу, та оригіналів документів, що підтверджують повноваження представників, на виконання вимог ч. 1 ст. 127 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її постановлення

Головуючий суддя І. В.Решетняк

СудАртемівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення04.08.2013
Оприлюднено07.08.2013
Номер документу32814353
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —219/6204/2013-а

Ухвала від 02.09.2013

Адміністративне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Решетняк І. В.

Постанова від 19.09.2013

Адміністративне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Решетняк І. В.

Ухвала від 04.08.2013

Адміністративне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Решетняк І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні