Ухвала
від 15.08.2013 по справі 910/15502/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

15.08.13 Справа № 910/15502/13

Суддя Капцова Т.П., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія Новий Дах"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕРМО-ЦЕНТР"

про стягнення 65 296,86 грн.

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 23.09.13 о 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, зал № 4 .

Викликати для участі у засіданні представників учасників процесу, повноваження яких повинні бути підтверджені належним чином оформленою довіреністю. Явку представників сторін визнати обов'язковою.

3. Зобов'язати учасників процесу на підтвердження їх статусу юридичної особи і повного найменування надати суду оригінал і належну копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, оригінал витягу (виписки) з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України про включення підприємства позивача та підприємства відповідача до реєстру станом на день винесення даної ухвали та належним чином оформлену довідку про те, що в провадженні господарського суду або іншого органу, який діє в межах своєї компетенції, немає (не було) справи з господарського спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав.

Позивачу надати суду: витяг (виписку) з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України про включення підприємства позивача та підприємства відповідача до реєстру; оригінали доданих до позовної заяви документів; надати пояснення та нормативне обґрунтування вимог, надати інформацію щодо листування між сторонами з заявленого предмету спору, надати пояснення та докази чи було підписано сторонами акт про результати випробування та прийняття виконаного покриття в експлуатацію (п.7.6. Договору); перевірити по банку та надати довідку банку про те, що кошти на момент розгляду спору на рахунок позивача не надходили, надати обґрунтований розрахунок боргу та пояснення до наведеного розрахунку, 3 % річних, пені, процентів за користування чужими грошовими коштами з зазначенням періодів їх нарахування; провести звірку взаєморозрахунків та надати акт звірки взаєморозрахунків станом на день розгляду справи, надати докази оплати заборгованості відповідачем, надати докази часткової оплати заборгованості відповідачем (засвідчені банком банківські виписки, платіжні доручення, тощо).

Відповідачу надати суду: відзив на позовну заяву і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову, як це передбачено ст. 59 ГПК України.

Звернути увагу сторін, що невиконання вимог суду тягне за собою застосування заходів, передбачених п. 5 ст. 83 ГПК України.

Суддя Капцова Т.П.

Звертаємо увагу представників учасників процесу, що заяви, клопотання та документи мають бути подані до канцелярії суду завчасно, до початку судового засідання для здійснення відповідної реєстрації або надіслані поштою з врахуванням поштового обігу.

Дата ухвалення рішення15.08.2013
Оприлюднено19.08.2013
Номер документу33026876
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 65 296,86 грн. Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —910/15502/13

Рішення від 18.11.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Капцова Т.П.

Ухвала від 01.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Капцова Т.П.

Ухвала від 15.08.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Капцова Т.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні