Ухвала
від 04.09.2013 по справі 904/3253/13
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

У Х В А Л А

04.09.2013 Справа № 904/3253/13

Дніпропетровський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів :

головуючого судді Джихур О.В. (доповідач)

суддів: Виноградник О.М., Білецька Л.М.

розглянувши матеріали апеляційної скарги Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області

на ухвалу господарського суду Дніпропетровської області від 30 липня 2013 року у справі № 904/3253/13

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд", м. Дніпропетровськ

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд", м. Дніпропетровськ

про визнання банкрутом,-

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою господарського суду Дніпропетровської області від 30 липня 2013 року (суддя Полєв Д.М.) затверджено ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд", м. Дніпропетровськ, ліквідовано юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд", м. Дніпропетровськ, провадження у справі припинено.

Не погодившись з вказаною ухвалою Лівобережною об'єднаною державною податковою інспекцією м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області подано апеляційну скаргу, в якій скаржник, посилаючись на порушення судом норм процесуального права, просить скасувати ухвалу господарського суду від 30 липня 2013 року у справі № 904/3253/13.

Колегія суддів Дніпропетровського апеляційного господарського суду, ознайомившись з матеріалами справи та апеляційної скарги дійшла висновку про необхідність повернення апеляційної скарги Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська з наступних підстав.

Згідно ч.3 ст.94 Господарського процесуального кодексу України до апеляційної скарги додаються докази надсилання копії скарги іншій стороні (сторонам) у справі.

Відповідно до ч.1 ст.95 Господарського процесуального кодексу України особа, яка подає апеляційну скаргу, надсилає іншій стороні у справі копію цієї скарги і доданих до неї документів, які у сторони відсутні.

До апеляційної скарги Податковою інспекцією додані докази відправки копії апеляційної скарги сторонам та учасникам провадження у справі: ліквідатору (голові ліквідаційної комісії) Товариства з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд" ОСОБА_2, Товариству з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд" та кредитору Товариству з обмеженою відповідальністю "Парма Трейд".

Як вбачається з листування між ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд" ОСОБА_2 та Товариством з обмеженою відповідальністю "Парма Трейд", з договору купівлі -продажу №01-03/2012 від 01 березня 2012 року, укладеному між Товариством з обмеженою відповідальністю "Парма Трейд" та Товариством з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд" (в особі директора ОСОБА_2.), а також з реєстру вимог кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю "Техноторгбуд", Товариство з обмеженою відповідальністю "Парма Трейд" знаходиться за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Островського, буд. 55.

Проте копію апеляційної скарги Товариству з обмеженою відповідальністю "Парма Трейд" направлено на адресу: 51200, Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул. Сонячна, буд.12.

Як встановлено п.2 ч.1 ст.97 Господарського процесуального кодексу України, апеляційна скарга (подання) не приймається до розгляду і повертається апеляційним господарським судом, якщо до скарги (подання) не додано доказів надсилання її копії іншій стороні (сторонам).

З урахуванням вищевказаних обставин не можна вважати, що скаржником додані належні докази відправки копії апеляційної скарги кредитору Товариству з обмеженою відповідальністю "Парма Трейд".

На підставі викладеного апеляційна скарга Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до розгляду прийнята бути не може і підлягає поверненню скаржнику.

Після додання до апеляційної скарги доказів направлення копії апеляційної скарги кредитору за належною адресою, скаржник має право повторно звернутися до апеляційного господарського суду.

Керуючись ст.86, ч.1 п.2 ст.97 Господарського процесуального кодексу України, суд-

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області на ухвалу господарського суду Дніпропетровської області від 30 липня 2013 року у справі № 904/3253/13 повернути скаржнику без розгляду.

Додаток на адресу скаржника: апеляційна скарга з додатковими матеріалами на 4 аркушах.

Головуючий О.В. Джихур

Судді О.М. Виноградник Л.М. Білецька

Дата ухвалення рішення04.09.2013
Оприлюднено05.09.2013
Номер документу33299598
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/3253/13

Постанова від 05.02.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

Ухвала від 28.01.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

Ухвала від 22.10.2013

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Джихур Олена Василівна

Ухвала від 10.10.2013

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Джихур Олена Василівна

Ухвала від 04.09.2013

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Джихур Олена Василівна

Ухвала від 30.07.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 22.07.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Полєв Дмитро Миколайович

Ухвала від 31.05.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Чередко Антон Євгенович

Постанова від 21.05.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Чередко Антон Євгенович

Ухвала від 13.05.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Чередко Антон Євгенович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні