Ухвала
від 23.07.2013 по справі 801/6788/13-а
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ УХВАЛА про зупинення провадження у справі 23 липня 2013 р.Справа № 801/6788/13-а    Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим у складі головуючого судді  Кірєєва Д.В.,  при секретарі судового засідання  Цатурян С.О., за участю представників сторін: від позивача – не з'явився; від відповідача – не з'явився; розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу    Донбаського теріторіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку            до    Відкритого акціонерного товариства "Градієнт"               про стягнення   ВСТАНОВИВ: Донбаське територіальне  управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до Відкритого акціонерного товариства "Градієнт" про стягнення 85000,00 грн. Ухвалами Окружного адміністративного суду АР Крим від 03.07.2013 року прийнято адміністративну справу до провадження та закінчено підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду. 23.07.2013 року на адресу суду надійшло клопотання про зупинення провадження по справі до отримання відповіді від Держаного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Розглянувши матеріали справи, суд вважає, що клопотання є обґрунтованим та підлягає задоволенню. Відповідно до п.4 ч.2 ст. 156 КАС України   суд зупиняє провадження по справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи до терміну встановленого судом. З урахуванням викладеного, керуючись   п.4 ч.2 ст. 156, ст. 160  КАС України , суд УХВАЛИВ:   1.Задовольнити клопотання представника позивача.   2.Зупинити провадження по справі строком до 05.09.2013 року о 14:15. Ухвала набирає законної сили протягом 5 днів з дня її проголошення. Якщо справу розглянуто у порядку письмового провадження або без виклику особи, яка її оскаржує, ухвала набирає законної сили через 5 днів  з дня її отримання. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження. Апеляційна скарга подається до Севастопольського апеляційного адміністративного суду через Окружний адміністративний суд Автономної республіки Крим протягом 5 днів з дня її проголошення.  У разі розгляду справи у порядку письмового  провадження або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Севастопольського апеляційного адміністративного суду.              Суддя                                                                         Кірєєв Д.В.                                                                                                                                                                                                                                     

Дата ухвалення рішення23.07.2013
Оприлюднено12.09.2013
Номер документу33414476
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —801/6788/13-а

Постанова від 24.09.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Кірєєв Д.В.

Ухвала від 23.07.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Кірєєв Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні