Ухвала
від 11.09.2013 по справі 924/961/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


УХВАЛА

"11" вересня 2013 р.Справа № 924/961/13

Господарський суд Хмельницької області у складі:

суддя Димбовський В.В., розглянувши матеріали справи

за позовом Славутського міського центру культури та дозвілля, м. Славута

до Славутської районної партійної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", м. Славута

про стягнення 3938, 91 грн. - пені за порушення умов договору оренди нерухомого майна, загальною площею 17, 9 кв.м., розташованого по площі Шевченка, 3, укладеного 15.10.2007р.

Представники сторін:

позивача: Хільчук Є.М. - за довіреністю №203 від 09.09.2013р.

відповідача: не з'явився

Суть спору: позивач - Славутський міський центр культури та дозвілля звернувся з позовом про стягнення 3938, 91 грн. - пені за порушення умов договору оренди нерухомого майна, загальною площею 17, 9 кв.м., розташованого по площі Шевченка, 3, укладеного 15.10.2007р. з відповідача - Славутської районної партійної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", м. Славута.

Позивач в судовому засіданні наполягав на задоволенні позовних вимог, посилаючись на те, що вони обгрунтовані та підтверджені поданими доказами.

Статтею 27 ГПК України передбачено, що з ініціативи суду до участі у справі може бути залучено третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, якщо прийняття рішення у справі може вплинути на її права або обов'язки щодо однієї із сторін.

Як вбачається з матеріалів справи, балансоутримувачем комунального майна є управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради.

З огляду на те, що прийняття судом рішення у справі може вплинути на права або обов'язки управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради, м. Славута щодо однієї із сторін у справі та відповідно до ст. 27 ГПК України, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради, м. Славута, яке належить зобов'язати надати суду письмову позицію з приводу заявлених позовних вимог.

В судовому засіданні представником позивача подано клопотання про продовження строку вирішення спору на п'ятнадцять днів.

Відповідно до 69 Господарського процесуального кодексу України у виняткових випадках за клопотанням сторони, з урахуванням особливостей розгляду спору, господарський суд ухвалою може продовжити строк розгляду спору, але не більш як на п'ятнадцять днів.

З метою з'ясування юридичної адреси відповідача, суд вважає за потрібне зобов'язати державного реєстратора виконавчого комітету Славутської міської ради надати відомості щодо місцезнаходження юридичної особи - Славутської районної партійної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", м. Славута.

Відповідач в судове засідання не з'явився, відзив на позов не подав.

Враховуючи залучення третьої особи, нез'явлення відповідача по справі, для забезпечення дотримання принципу рівності та змагальності сторін процесу, для повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи, для повного, всебічного та об'єктивного з'ясування всіх обставин справи, суд вважає за необхідне продовжити строк розгляду спору на п'ятнадцять днів, розгляд справи відкласти на іншу дату, позивача необхідно зобов'язати надати детальний розрахунок суми позову із зазначенням календарних дат протягом яких здійснювалось нарахування, відповідача необхідно повторно зобов'язати подати в судове засідання письмовий відзив на позов з документальним обгрунтуванням своїх доводів.

Керуючись ст.ст. 27, 69, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Продовжити строк розгляду спору на п'ятнадцять днів.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради, м. Славута, яке зобов'язати надати суду письмову позицію з приводу заявлених позовних вимог.

Розгляд справи відкласти на 12:30 "24" вересня 2013 р.

Позивача зобов'язати надати детальний розрахунок суми позову із зазначенням календарних дат протягом яких здійснювалось нарахування.

Відповідача повторно зобов'язати подати в судове засідання письмовий відзив на позов з документальним обгрунтуванням своїх доводів.

Зобов'язати державного реєстратора виконавчого комітету Славутської міської ради надати відомості щодо місцезнаходження юридичної особи - Славутської районної партійної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", м. Славута.

Суддя В.В. Димбовський

Віддрук. 5 прим. :

1 - до справи,

2 - позивачу (30000, м. Славута, пл. Шевченка, 3),

3 - відповідачу (30000, м. Славута, вул. Я. Мудрого, 11),

4 - управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради (30000, м. Славута, вул. Я. Мудрого, 64),

5 - державному реєстратору виконавчого комітету Славутської міської ради.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення11.09.2013
Оприлюднено18.09.2013
Номер документу33507358
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —924/961/13

Рішення від 07.10.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Димбовський В.В.

Ухвала від 11.09.2013

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Димбовський В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні