Ухвала
від 14.08.2013 по справі 805/10894/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

Про заміну відповідача

14 серпня 2013 р. Справа №805/10894/13-а

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд у складі: судді Мозгової Н.А.

при секретарі Федоровій Г.О.

за участю

представника позивача Ровенскої Т.В.

представника відповідача Воліка В.Г

розглянувши у відкритому судовому засіданні за адресою: м. Донецьк, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17 заяву про заміну неналежного відповідача по адміністративній справі за позовом Комунальної медичної установи «Дитяче клінічне територіальне медичне об'єднання м. Макіївки Донецької області» до Відділу реєстраційної екзаменаційної роботи м. Макіївки при УДАЇ ГУМВС України в Донецькій області про визнання протиправними дій, скасування перереєстрації транспортних засобів, зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

25.07.2013 року позивач, Комунальна медична установа «Дитяче клінічне територіальне медичне об'єднання м. Макіївки Донецької області», звернувся до адміністративного суду з позовом до Відділу реєстраційної екзаменаційної роботи м. Макіївки при УДАЇ ГУМВС України в Донецькій області про визнання протиправними дій, скасування перереєстрації транспортних засобів, зобов'язання вчинити певні дії.

14.08.2013 року представником відповідача заявлено клопотання про заміну неналежного відповідача, оскільки Відділ реєстраційної екзаменаційної роботи м. Макіївки не є юридичною особою, а входить до складу УДАЇ ГУМВС України в Донецькій області.

Представник позивача проти задоволення клопотання не заперечував.

Суд, заслухавши пояснення представників сторін, дослідивши наявні в матеріалах справи письмові докази, дійшов висновку про обґрунтованість заявленого клопотання на підставі наступного:

відповідно до частини 1 статті 48 Кодексу адміністративного судочинства України здатність мати процесуальні права та обов'язки в адміністративному судочинстві (адміністративна процесуальна правоздатність) визнається за громадянами України, іноземцями, особами без громадянства, органами державної влади, іншими державними органами, органами влади Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування, їхніми посадовими і службовими особами, підприємствами, установами, організаціями (юридичними) особами.

Згідно з частиною 1 статті 52 Кодексу адміністративного судочинства України суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулась не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміну підсудності адміністративної справи.

На підставі викладеного, з урахуванням того, що Відділ реєстраційної екзаменаційної роботи м. Макіївки не є юридичною особою, а є структурним підрозділом УДАЇ ГУМВС України в Донецькій області, керуючись статтями 52, 165, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача про заміну неналежного відповідача по справі за позовом Комунальної медичної установи «Дитяче клінічне територіальне медичне об'єднання м. Макіївки Донецької області» до Відділу реєстраційної екзаменаційної роботи м. Макіївки при УДАЇ ГУМВС України в Донецькій області про визнання протиправними дій, скасування перереєстрації транспортних засобів, зобов'язання вчинити певні дії задовольнити.

Замінити неналежного відповідача по справі - Відділ реєстраційної екзаменаційної роботи м. Макіївки при УДАЇ ГУМВС України в Донецькій області на належного - Управління Державної автомобільної інспекції Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області (83023,м. Донецьк, вул. Ходаковского,10, код ЄДРПОУ 23312222).

Ухвалу прийнято у нарадчій кімнаті та проголошений її повний текст у судовому засіданні 14.08.2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя Мозговая Н. А.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.08.2013
Оприлюднено20.09.2013
Номер документу33553707
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/10894/13-а

Постанова від 12.09.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 14.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Постанова від 12.09.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 12.09.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 14.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні