Ухвала
від 02.10.2013 по справі 825/3671/13-а
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Рядок статистичного звіту 8.1.5

Справа № 825/3671/13-а

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

02 жовтня 2013 року м. Чернігів

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Смірнова О.Є., перевіривши матеріали подання Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Новатор - Трейд" про стягнення коштів за податковим боргом,-

В С Т А Н О В И Л А:

Чернігівська об'єднана Державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Чернігівській області звернулась до суду з поданням до Товариства з обмеженою відповідальністю "Новатор - Трейд" про стягнення коштів за податковим боргом.

Подання подане органом державної податкової служби при здійсненні ним передбачених законодавством повноважень відповідно до вимог встановлених ст.183-3 КАС України. Подання належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і воно підсудне Чернігівському окружному адміністративному суду. Підстави для його повернення або відмови у прийнятті подання, встановлені КАС України, відсутні.

За наведених обставин справу слід призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 183-3 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И Л А:

1. Відкрити провадження у справі за поданням Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Новатор - Трейд" про стягнення коштів за податковим боргом.

2. Призначити справу до судового розгляду під головуванням судді Смірнової О.Є. у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання Чернігівського окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернігів, вул. Київська, 23 каб. 23 на 10:00 год. 04 жовтня 2013 року.

3. Запропонувати платнику податків надати в разі невизнання подання письмові заперечення та всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких було подано подання.

4. Копію ухвали, повістки-виклики та інформацію про процесуальні права та обов'язки направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.Є. Смірнова

СудЧернігівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.10.2013
Оприлюднено02.10.2013
Номер документу33844806
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —825/3671/13-а

Постанова від 04.10.2013

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Смірнова О.Є.

Постанова від 04.10.2013

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Смірнова О.Є.

Ухвала від 02.10.2013

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Смірнова О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні