Ухвала
від 30.09.2013 по справі 0870/7243/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ СУДОВГО ЗАСІДАННЯ

30 вересня 2013 року Справа № 0870/7243/12 м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Шара І.В., перевіривши матеріали заяви Головного управління Міндоходів у Запорізькій області про заміну сторони виконавчого провадження по справі за позовом Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напої і тютюнових виробів Державної податкової адміністрації України в Запорізькій області до Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 про стягнення суми фінансових санкцій

ВСТАНОВИВ:

30 вересня 2013 року до Запорізького окружного адміністративного суду (далі - суд) надійшла заява від Головного управління Міндоходів у Запорізькій області (далі - заявник), в якій заявник просить замінити сторону виконавчого провадження - позивача, на його правонаступника - Головне управління Міндоходів у Запорізькій області.

Відповідно до ст. 264 у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 264 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання на 10 жовтня 2013 року о 09 год. 30 хв., яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №4.

Заява розглядатиметься одноособово суддею Шарою Інною Вячеславівною.

До початку судового засідання подати:

заявнику (позивачу) - належним чином оформлену довіреність на представника; документ, що посвідчує особу (паспорт/службове посвідчення); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог; постанову про відкриття виконавчого провадження; листування між сторонами у справі (з доказами направлення або вручення кореспонденції); всі документи, які мають значення для вирішення заяви по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду;

відповідачу - належним чином оформлену довіреність на представника; документ, що посвідчує особу (паспорт); письмові пояснення/відзив з приводу заяви про заміну сторони виконавчого провадження та докази на обґрунтування цих пояснень/відзиву, всі матеріали, що були або мали бути взяті до уваги при прийнятті рішення; листування між сторонами у справі (з доказами направлення або вручення кореспонденції); інші документи, які мають значення для вирішення заяви по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

Відділу державної виконавчої служби Приморського районного управління юстиції Запорізької області - належним чином оформлену довіреність на представника; документ, що посвідчує особу (службове посвідчення); письмові пояснення/відзив з приводу заяви про заміну сторони виконавчого провадження та докази на обґрунтування цих пояснень/відзиву, всі матеріали, що були або мали бути взяті до уваги при прийнятті рішення; постанову про відкриття виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа №0870/7243/12, виданого Запорізьким окружним адміністративним листом; листування між сторонами у справі (з доказами направлення або вручення кореспонденції); інші документи, які мають значення для вирішення заяви по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов'язки

У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.В. Шара

Витяг про процесуальні права та обов'язки сторін.

Права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі (стаття 49 КАС України)

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права і обов'язки.

2. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

3. Особи, які беруть участь у справі, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і відводи;

4) давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення;

5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам;

7) подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб;

8) знайомитися з технічним записом, журналом судового засідання, протоколом про вчинення окремої процесуальної дії і подавати письмові зауваження до них;

9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів;

11) користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з них.

Права та обов'язки сторін (стаття 51 КАС України).

1. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову. Позивач має право відмовитися від адміністративного позову у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду. Позивач має право до початку судового розгляду справи по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви.

2. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження в адміністративній справі.

4. Суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-небудь права, свободи чи інтереси.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.09.2013
Оприлюднено04.10.2013
Номер документу33879751
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/7243/12

Ухвала від 10.10.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 30.09.2013

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Постанова від 14.08.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 27.07.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні