Ухвала
від 07.10.2013 по справі 820/9385/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 820/9385/13-а                                                                               Україна ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду                       07 жовтня 2013 р.                                                              м. Харків Cуддя Харківського окружного адміністративного суду Бабаєв А.І., розглянувши адміністративний позов Лозівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "ВКП Робочий одяг" про стягнення податкового боргу, - в с т а н о в и в : Ухвалою судді Харківського окружного адміністративного суду від 07 жовтня 2013 року відкрито провадження в адміністративній справі за позовом Лозівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "ВКП Робочий одяг" про стягнення податкового боргу. При підготовці справи до судового розгляду проведені підготовчі дії, визначені ст. 110 КАС України, з'ясовано склад осіб, які беруть участь у справі, надіслані копії ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі особам, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні права і обов'язки, запропоновано відповідачу надати до суду письмові заперечення проти позову та докази в обґрунтування заперечень, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору. На підставі вищевикладеного та керуючись ст. 121 КАС України, суддя, - у х в а л и в : 1. Закінчити підготовче провадження і призначити справу за адміністративним позовом Лозівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "ВКП Робочий одяг" про стягнення податкового боргу на 17.10.2013 року о 11:30 год. у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 3-Б-6, каб. 25. 2. В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі. 3. Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі. 4. Ухвала оскарженню не підлягає. Суддя                                                                                       Бабаєв А.І.

Дата ухвалення рішення07.10.2013
Оприлюднено09.10.2013
Номер документу33962407
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —820/9385/13-а

Постанова від 17.10.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 07.10.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 07.10.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні