Ухвала
від 15.10.2013 по справі 820/9340/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua У Х В А Л А

15.10.2013 р. про зупинення провадження по справі №820/9340/13-а

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Чудних С.О.,

при секретарі судового засідання - Хмелівській Н.М.,

за участю представників сторін:

представників позивача - Близнюка Ю.П., Мордакова В.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Ремонтно-механічний завод №2" до Індустріальної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області про визнання нечинним та скасування наказу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю "Ремонтно-механічний завод №2", звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовною заявою, в якій просить суд визнати нечинним та скасувати наказ в.о. начальника Індустріальної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області № 386 від 16.09.2013 року "Про проведення документальної позапланової виїзної перевірки Товариства з обмеженою відповідальністю "Ремонтно-механічний завод №2".

Представник відповідача 15.10.2013 року через канцелярію звернувся до суду із заявою вх. № 01-23/48890, у якій просив зупинити провадження по даній справі, у зв'язку із потребою часу для надання додаткових доказів.

В судовому засіданні 15.10.2013 року суд поставив на обговорення вказане клопотання відповідача. Представники позивача не заперечували проти задоволення вказаного клопотання та зупинення провадження у справі.

Розглянувши клопотання представника відповідача, матеріали справи та вислухавши думку представників позивача, суд зазначає наступне.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд зупиняє провадження у справі за наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, до терміну, встановленого судом.

З метою забезпечення повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи та у зв'язку з необхідністю надання часу представнику відповідача для підготовки додаткових доказів по справі, суд приходить до висновку про необхідність зупинення провадження у справі за вищезазначеним позовом.

Керуючись п. 4 ч. 2 ст. 156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

1. Клопотання представника відповідача про зупинення провадження у справі № 820/9340/13-а - задовольнити.

2. Зупинити провадження у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Ремонтно-механічний завод №2" до Індустріальної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області про визнання нечинним та скасування наказу до 01.11.2013 року.

3. Позивачу надати до судового засідання 05.11.2013 року о 10:30 год. усі наявні матеріали та письмові докази в обґрунтування правової позиції по справі.

4 . Відповідачу надати до судового засідання 05.11.2013 року о 10:30 год. письмові заперечення проти позову та докази в обґрунтування заперечень, нормативно обґрунтовані письмові пояснення, відповідно до яких уточнити суду підстави призначення позапланової виїзної документальної перевірки ТОВ "Ремонтно-механічний завод №2", а також надати суду відповідні докази на підтвердження існування реальних фактів, які слугували підставою для призначення відповідної перевірки; копію наказу про проведення перевірки; докази направлення платнику податків.

5 . Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

6. Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. Якщо апеляційна скарга не була подана у встановлений строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя Чудних С.О.

Дата ухвалення рішення15.10.2013
Оприлюднено16.10.2013

Судовий реєстр по справі —820/9340/13-а

Постанова від 12.11.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чудних С.О.

Ухвала від 15.10.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чудних С.О.

Ухвала від 04.10.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чудних С.О.

Ухвала від 04.10.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чудних С.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні