Постанова
від 07.04.2009 по справі б-23/91
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-23/91

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Івано-Франківської області

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

 

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

07 квітня 2009 р.  Справа № Б-23/91   

Cуддя  Рочняк Олександра Вікторівна,   

при серкретарі судового засідання Петльованій Надії Романівні,

розглянувши  у відкритому судовому засіданні матеріали справи

за заявою  :ТзОВ "АБО-Мікс"  , вул. Залізнична, 5-А, м.Коломия, Коломийський район, Івано-Франківська область,78200

до боржника  : ТзОВ "Однова"  , вул. С.Стрільців, 18, с.Велика Кам''янка, Коломийський район, Івано-Франківська область,78244

про банкрутство

За участю представників сторін:

Від заявника:  представники не з"явилися  

Від боржника : представники не з"явилися

розпорядник майна - Сеник Р.І. арбітражний керуючий , ліцензія серія АВ №307297 від 07.03.09

ВСТАНОВИВ: ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 02.12.08 порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Однова", вул.Січових Стрільців,18, с.Велика Кам"янка, Коломийський р-н, Івано-Франківська обл. (код ЄДРПОУ 33278769) в порядку ст. 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 16.12.08 зобов"язано ініціюючого кредитора - ТзОВ "АБО-МІКС"  у десятиденний строк  подати до офіційних друкованих  органів  (газети „Голос України", "Урядовий кур'єр") оголошення про порушення справи про банкрутство  ТзОВ "Однова". Введено процедуру розпорядження майном боржника на чотири місяці та призначено розпорядником майна ТзОВ "Однова" арбітражного керуючого  Сеника Романа Івановича (ліцензія серії АВ №307297  від 07.03.2007року). Даною ухвалою  розпорядника майна-  Сеника Р. І. зобов"язано   скласти реєстр вимог кредиторів та подати його  на затвердження господарському суду.

На виконання вимог ухвали 27.01.09 в газеті "Урядовий кур"єр" №13 розміщено оголошення про порушення справи про банкрутство  ТзОВ "Однова".

Ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від  03.03.09 затверджено реєстр вимог кредиторів боржника - ТзОВ "Однова",  поданий господарському суду розпорядником  Сеником Р.І. та зобов"язано розпорядника майна   провести перші загальні збори кредиторів ТзОВ "Однова" на протязі 10 днів.

          12.03.09 проведено збори кредиторів ТзОВ "Однова", на яких утворено комітет кредиторів ТзОВ "Однова".

          Відповідно до вимог Закону до компетенції комітету кредиторів   належить прийняти рішення про:

- вибори голови комітету;

- скликання зборів кредиторів;

-підготовку та укладення мирової угоди;

-внесення пропозицій господарському суду щодо продовження або скорочення строку процедур розпорядження майном боржника чи санації боржника;  

-звернення до господарського суду з клопотанням про відкриття процедури санації, визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, припинення повноважень арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) та про призначення нового арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), надання згоди на укладення арбітражним керуючим значних угод боржника чи угод боржника, щодо яких є заінтересованість.

17.03.09 на виконання рішення комітету кредиторів від 12.03.09, розпорядник майна  звернувся  до суду з клопотанням визнати  боржника- ТзОВ "Однова"  банкрутом,  відкрити ліквідаційну процедуру, призначити  ліквідатором боржника- арбітражного керуючого Сеника Р.І.  та  затвердити оплату праці послуг ліквідатора в розмірі двох мінімальних заробітних плат в місяць, за кожен місяць здійснення ним своїх зобов"язань.

         Розпорядник майна  в судовому засіданні підтримав  клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, повідомив, суд про те, що  інші процедури відновлення платоспроможності боржника та часткове чи повне погашення грошових вимог кредиторів є неможливим.

          Відповідно до п. 3ст. 23 ЗУ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"  опублікування відомостей про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, здійснюється ліквідатором у офіційних  друкованих  органах за рахунок банкрута у п"ятиденний строк з дня прийняття постанови про визнання боржника банкрутом.

  Жодних пропозицій щодо санації боржника до суду не поступало.     

     Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що клопотання розпорядника майна ТзОВ "Однова" слід задоволити,  процедуру розпорядження майном ТзОВ "Однова" - припинити,   ТзОВ "Однова" - визнати банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру щодо нього  Призначити ліквідатором ТзОВ "Однова" арбітражного керуючого Сеника Романа Івановича, (ліцензія серія АВ №307297 від 07.03.07). Затвердити оплату праці послуг арбітражного керуючого Сеника Р.О. в розмірі двох мінімальних заробітних плат в місяць, за кожен місяць здійснення ним своїх зобов"язань          

Керуючись ст.ст.11, 16, 22, 23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом", ст.86 ГПК України,  суд

ПОСТАНОВИВ:

боржника-ТзОВ "Однова", (вул.С.Стрільців,18, с.Велика Кам"янка, Коломийський р-н, код ЄДРПОУ 33278769) визнати банкрутом

Відкрити ліквідаційну процедуру щодо  ТзОВ "Однова", (вул.С.Стрільців,18, с.Велика Кам"янка, Коломийський р-н, код ЄДРПОУ 33278769) та призначити ліквідатором  ТзОВ "Однова"  арбітражного керуючого Сеника Романа Івановича ,(ліцензія серія АВ №307297 від 07.03.07, с.Дички, Рогатинського району, Івано-Франківської області) , наділивши його всіма повноваженнями ліквідатора, передбаченими ст.ст.22, 24-25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Визначити строк ліквідаційної процедури шість місяців.

Ліквідатору боржника  подати до офіційних друкованих органів у п"ятиденний строк за рахунок банкрута оголошення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Газетне оголошення має містити найменування та інші реквізити боржника , визнаного банкрутом; найменування господарського суду , в провадженні якого знаходиться справа про банкрутство ; дату прийняття постанови і відкриття ліквідаційної процедури ; відомості про ліквідатора .  Примірник газети подати господарському суду.

Ліквідатору письмово повідомити про визнання  банкрутом  ТзОВ "Однова" усіх відомих йому кредиторів.

          Ліквідатору до 03.10.09 подати суду ліквідаційний баланс та звіт про виконану ним роботу.

          Призначити судове засідання по затвердженню ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора на 06.10.09 о  10:00  год.  Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Івано-Франківської області за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Шевченка, 16, поверх  2, кімната/зал № 14. Участь  повноважних представників сторін є  обов'язковою.

          Ліквідатору  повідомити про дату судового засідання по затвердженню ліквідаційного балансу  ТзОВ "Однова", (вул.С.Стрільців,18, с.Велика Кам"янка, Коломийський р-н, код ЄДРПОУ 33278769) всіх встановлених ним кредиторів та подати суду докази повідомлення зазначених кредиторів. Участь кредиторів в судовому  засіданні не обов”язкова.

  Державному реєстратору Коломийського району внести до державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців відповідні відомості про заміну керівника  ТзОВ "Однова", (вул.С.Стрільців,18, с.Велика Кам"янка, Коломийський р-н, код ЄДРПОУ 33278769) на ліквідатора Сеника Романа Івановича, (ліцензія серія АВ №307297 від 07.03.07, с.Дички, Рогатинського району, Івано-Франківської області), за заявою ліквідатора.    

Затвердити оплату праці послуг арбітражного керуючого Сеника Р.О. в розмірі двох мінімальних заробітних плат в місяць, за кожен місяць здійснення ним своїх зобов"язань   

Згідно п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу  України  за ухилення від вчинення дій,  покладених  господарським  судом на сторону, з винної  сторони може  бути стягнуто в дохід Державного бюджету України штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто до 1700 грн.

 Копію постанови направити: заявнику, боржнику,  ліквідатору Сенику Роману Івановичу , м.Івано-Франківськ-8, а/с-26), державному реєстратору (проспект Грушевського,1, м.Коломия), Державному управлінню з питань банкрутства (м.Івано-Франківськ, вул. С. Стрільців, 15).  

 

Виготовлено в АС "Діловодство суду"

спеціаліст 2 категоррії

 


                              

Дата ухвалення рішення07.04.2009
Оприлюднено28.04.2009

Судовий реєстр по справі —б-23/91

Ухвала від 06.10.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 16.12.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Постанова від 07.04.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 23.03.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 03.03.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 02.12.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні