Ухвала
від 17.10.2013 по справі 805/11291/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

Про заміну відповідача

17 жовтня 2013 р. Справа №805/11291/13-а

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд у складі: судді Мозгової Н.А.

при секретарі Проніні Д.С.

за участю

представника позивача Ціоненко С.В.

представника відповідача не зявився

розглянувши у відкритому судовому засіданні за адресою: м. Донецьк, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17 адміністративну справу за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально - Міському районі м. Макіївки Донецької області до Державної виконавчої служби Центрально - Міського району м. Макіївки про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

01.08.2013 року позивач, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально - Міському районі м. Макіївки Донецької області, звернувся до адміністративного суду з позовом до Державної виконавчої служби Центрально - Міського району м. Макіївки про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити певні дії.

15.10.2013 року до канцелярії суду надійшла заява від представника відповідача про заміну неналежного відповідача, а саме просив замінити Державну виконавчу службу Центрально - Міського району м. Макіївки на належного відповідача - Центрально-Міський відділ державної виконавчої служби Макіївського управління юстиції.

Судове засідання просив провести без участі представника відповідача.

Представник позивача проти задоволення заяви не заперечував.

Суд, заслухавши пояснення представників сторін, дослідивши наявні в матеріалах справи письмові докази, встановив наступне:

Згідно до частини 3 статті 181 Кодексу адміністративного судочинства України відповідачем у справах з приводу рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи державної виконавчої служби є відповідний орган державної виконавчої служби.

Відповідно до статті 52 Кодексу адміністративного судочинства України суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулась не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

З огляду на викладене, суд вважає клопотання представника відповідача обґрунтованим та, керуючись статтями 52, 160, 165, 181, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Задовольнити клопотання представника відповідача по адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Центрально - Міському районі м. Макіївки Донецької області до Державної виконавчої служби Центрально - Міського району м. Макіївки про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити певні дії.

Замінити первинного відповідача по справі - Державну виконавчу службу Центрально - Міського району м. Макіївки на належного - Центрально-Міський відділ державної виконавчої служби Макіївського управління юстиції (86157, м. Макіївка, мкр-н Сонячний,17, код ЄДРПОУ 35020916).

Ухвалу прийнято у нарадчій кімнаті та проголошений її повний текст у судовому засіданні 17.10.2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя Мозговая Н. А.

Дата ухвалення рішення17.10.2013
Оприлюднено31.10.2013
Номер документу34446699
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —805/11291/13-а

Постанова від 17.10.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 17.10.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 08.10.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Постанова від 17.10.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 17.10.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 15.10.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

Ухвала від 05.08.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Мозговая Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні