Ухвала
від 13.10.2008 по справі 11/138-3051
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/138-3051

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"13" жовтня 2008 р.Справа № 11/138-3051

 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

у складі                

Розглянув матеріали справи

за позовом: Приватного підприємства «Галичина», м. Тернопіль вул. Дорошенка,2.

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Доброслав-Тернопіль", вул. Промислова, 1, с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області.

За участю представників сторін

Позивача:

Відповідача:   

Суть справи: Приватне підприємство «Галичина», м. Тернопіль вул. Дорошенка,2 звернулося до господарського суду Тернопільської області з позовною заявою про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "Доброслав-Тернопіль", вул. Промислова, 1, с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області 32015 грн. 06 коп.

Разом з позовними вимогами позивач, в порядку ст. 66, 67 Господарського процесуального кодексу України, заявив клопотання про забезпечення позову, в якому просить з метою забезпечення позову накласти арешт на грошові кошти на розрахункових рахунках в банківських установах на території України, що належить товариству з обмеженою відповідальністю "Доброслав-Тернопіль", вул. Промислова, 1, с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області (ідентифікаційний код 33282246) в межах позовного провадження - на суму 27 615 грн. 06 коп., оскільки заборгованість в сумі 4400 грн. 00 коп. сплачена відповідачем на рахунок позивача після звернення останнього з позовом до господарського суду. Дане клопотання позивач обґрунтовує тим, що відповідач не виконує своїх зобов‘язань по оплаті за отриманий товар, посилаючись на важке матеріальне становище у зв‘язку з тим, що відповідач практично не здійснює господарської діяльності і все його майно перебуває у банківській заставі, вважає що дані обставини можуть утруднити виконання рішення суду чи зробити його виконання неможливим.

Відповідно до ст. 66 ГПК України, господарський суд за заявою сторони, прокурора, або своєї ініціативи має право вжити заходів до забезпечення позову, якщо невжиття таких заходів може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення господарського суду.

Розглянувши заявлене клопотання, з метою запобігання можливим порушенням майнових інтересів позивача та запобігання можливого утруднення та унеможливлення виконання рішення суду, суд вважає за доцільне вжити заходи до забезпечення позову і накласти арешт на грошові кошти, що знаходяться на розрахункових рахунках в банківських установах на території України, що належить товариству з обмеженою відповідальністю "Доброслав-Тернопіль", вул. Промислова, 1, с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області (ідентифікаційний код 33282246) в межах позовного провадження - на суму 27 615 грн. 06 коп., до вирішення спору по суті.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 43, 66, 67, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

УХВАЛИВ:

+1. Клопотання позивача задовольнити.

2. З метою забезпечення позову - накласти арешт на грошові кошти, що знаходяться на розрахункових  рахунках  в банківських установах на території України, що належить товариству з обмеженою відповідальністю "Доброслав-Тернопіль", вул. Промислова, 1, с. Острів, Тернопільського району, Тернопільської області, ідентифікаційний код 33282246 в межах позовного провадження - на суму 27 615 грн. 06 коп., до вирішення спору по суті.

3. Ухвалу направити сторонам по справі та відділу державної виконавчої служби Тернопільського районного управління юстиції.

Ухвала господарського суду, що набрала законної сил , є обов'язковою на всій території  України і виконується у порядку , встановленому Законом України "Про виконавче провадження".

Ухвала про забезпечення позову  може бути оскаржена, в порядку передбаченому ГПК України.

Суддя                                                                                

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення13.10.2008
Оприлюднено05.05.2009
Номер документу3464569
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/138-3051

Ухвала від 13.10.2008

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 11.11.2008

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Рішення від 23.10.2008

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні