Ухвала
від 11.11.2013 по справі 6-47094св13
ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД УКРАЇНИ З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ

Ухвала

11 листопада 2013 рокум. Київ

Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Журавель В.І.,

розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_2 на рішення апеляційного суду Закарпатської області від 09 жовтня 2013 року в справі за позовом прокурора Свалявського району в інтересах держави в особі Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в Закарпатській області до Солочинської сільської ради Свалявського району, ОСОБА_2 про визнання незаконним і скасування рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку,-

в с т а н о в и в :

Касаційна скарга подана в строк, за формою та змістом відповідає вимогам ст. 326 ЦПК України.

Оскільки наведені в ній доводи дають підстави для висновку про неправильне застосування судами норм матеріального права, порушення норм процесуального права, є підстави для відкриття касаційного провадження.

У касаційній скарзі заявник також звернувся з клопотанням про зупинення виконання рішення апеляційного суду Закарпатської області від 09 жовтня 2013 року до закінчення касаційного розгляду.

Згідно з ч. 1 ст. 328 ЦПК України за наявності клопотання особи, яка подала касаційну скаргу, суддя-доповідач у разі необхідності вирішує питання про зупинення виконання рішення (ухвали) суду.

Враховуючи наведене, суддя вважає за необхідне зупинити виконання судового рішення до закінчення касаційного провадження.

Керуючись ст. 328 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Відкрити касаційне провадження в справі за позовом прокурора Свалявського району в інтересах держави в особі Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в Закарпатській області до Солочинської сільської ради Свалявського району, ОСОБА_2 про визнання незаконним і скасування рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку.

Витребувати із Свалявського районного суду Закарпатської області цивільну справу за вищезазначеним позовом.

Виконання рішення апеляційного суду Закарпатської області від 09 жовтня 2013 року зупинити до закінчення касаційного провадження у справі.

Копії касаційної скарги та додані до неї матеріали надіслати особам, які беруть участь у справі, роз'яснити їх право подати заперечення на касаційну скаргу до 11 грудня 2013 року .

Суддя Вищого спеціалізованого

суду України з розгляду цивільних

і кримінальних справ В.І. Журавель

СудВищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Дата ухвалення рішення11.11.2013
Оприлюднено20.11.2013
Номер документу35337546
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-47094св13

Ухвала від 19.12.2013

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Журавель В.І.

Ухвала від 11.11.2013

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Журавель В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні