Ухвала
від 28.11.2013 по справі 569/16089/13-ц
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/16089/13-ц

У х в а л а

"28" листопада 2013 р. м.Рівне

Суддя Рівненського міського суду В.М.Кухарець розглянувши матеріали цивільної справи за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «ВТОРМА-РІВНЕ» до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою та майном підприємства, треті особи без самостійних вимог: Рівненська міська рада, комунальне підприємство «Рівненське міське бюро технічної інвентаризації», -

В С Т А Н О В И В:

ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ», звернувшись до суду, просить:

зобов’язати відповідачів ОСОБА_3 та ОСОБА_2 не чинити перешкоди в користуванні уповноваженими особами ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ» земельною ділянкою площею 13142 кв.м., розташованою за адресою: м.Рівне, вул.Біла, буд.85а, що знаходиться в користуванні товариства на підставі договору оренди, укладеного 18.05.2006 р. між Рівненською міською радою й ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ»; зокрема, просить зобов’язати відповідачів зняти замки з воріт на територію товариства та надати уповноваженим особам ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ» можливість безперешкодного доступу на зазначену земельну ділянку;

зобов’язати відповідачів ОСОБА_3 та ОСОБА_2 не чинити перешкоди в користуванні уповноваженими особами ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ» нерухомим майном товариства, а саме: цегляним приміщенням прохідної площею 8 кв.м., металевими північними воротами, металевим піднавісом №2, цегляним піднавісом №1 та металевою огорожею, шляхом надання вільного доступу до зазначеного майна;

зобов’язати відповідачів ОСОБА_3 та ОСОБА_2 не чинити перешкоди в користуванні уповноваженими особами ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ» рухомим майном товариства, а саме: чотирма вантажними автомобілями: марки «ГАЗ», державний реєстраційний номер НОМЕР_1, марки «ГАЗ», державний реєстраційний номер НОМЕР_2, марки «ГАЗ» без державного реєстраційного номеру, марки «ЗІЛ», державний реєстраційний номер НОМЕР_3, двома пресами, меблями, вторинною сировиною (зокрема, бувшими у використанні автомобільними шинами, макулатурою та металобрухтом).

Позовну заяву слід залишити без руху з таких підстав.

Відповідно до ч.4 ст.119 ЦПК України позовна заява повинна відповідати іншим вимогам, встановленим законом.

Так, позивачем не зазначено, на стороні кого із двох відповідачів та чому саме позивач просить залучити до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Рівненську міську раду та комунальне підприємство «Рівненське міське бюро технічної інвентаризації», а також позивач не вказує при цьому підстав, з яких ці треті особи мають бути залучені до участі у справі, тобто яким чином ухвалене рішення може вплинути на їхні права або обов’язки щодо однієї із сторін (див. ст.ст.35, 36 ЦПК України).

Крім того, як передбачено ч.8 ст.118 ЦПК України, якщо позовна заява подається представником позивача, до позовної заяви додається довіреність чи інший документ, що підтверджує його повноваження.

Однак, в порушення вказаної вимоги процесуального закону, виконуючий обов’язки директора ТзОВ «ВТОРМА-РІВНЕ» ОСОБА_4, який підписав позовну заяву, не надав документа (наказу про призначення, витягу з установчих документів тощо), підтверджуючого факт перебування представника на вказаній посаді.

Також, в порушення вимоги ч.3 ст.119 ЦПК України, поряд з підписом представника позивача відсутня дата подання позову.

Керуючись ст.ст.121, 210, 293 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Залишити без руху, для усунення недоліків змісту позову, позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю «ВТОРМА-РІВНЕ» до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою та майном підприємства, треті особи без самостійних вимог: Рівненська міська рада, комунальне підприємство «Рівненське міське бюро технічної інвентаризації».

Надати позивачу строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання ним копії цієї ухвали .

У випадку невиконання вимог ухвали суду у встановлений строк, позовна заява вважатиметься неподаною та буде позивачеві повернута.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя:

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення28.11.2013
Оприлюднено21.01.2014
Номер документу35577708
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/16089/13-ц

Ухвала від 17.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Рівненської області

Боймиструк С.В. С. В.

Ухвала від 05.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Рівненської області

Боймиструк С.В. С. В.

Ухвала від 11.12.2013

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кухарець В.М. В. М.

Ухвала від 28.11.2013

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кухарець В.М. В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні