Ухвала
від 02.12.2013 по справі 461/14672/13-а
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/14672/13-а

Провадження № 2-а/461/614/13

У Х В А Л А

02.12.2013 року м.Львів

Галицький районний суд м. Львова

в складі:

головуючого судді Юрківа О.Р.

при секретарі Чорненькій К.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Львові заяву ОСОБА_1 про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову, -

В С Т А Н О В И В :

в провадженні суду знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Державного реєстратора юридичних осібта фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції ОСОБА_2 про визнання дій незаконними та зобов’язання до вчинення дій, з підстав викладених у фабулі позову.

ОСОБА_1 подав заяву про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову, в якій просить заборонити Державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції проводити державну реєстрацію змін до відомостей Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНІЯ ДНІСТЕР» оскільки існує очевидна небезпека заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення в адміністративній справі, або захист цих прав, свобод та інтересів стане неможливим без вжиття таких заходів, або для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат.

Відповідно до ст. 117 КАС України способами забезпечення адміністративного позву є зупинення дії рішення суб’єкта владних повноважень чи його окремих положень, що оскаржуються, заборона вчиняти певні дії щодо предмету спору.

Перевіривши матеріали справи, суд вважає, що клопотання, підлягає до задоволення оскільки у випадку проведення державної реєстрації змін до відомостей про ТзОВ «КОМПАНІЯ ДНІСТЕР», існує очевидна небезпека заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення в адміністративній справі, захист цих прав, свобод та інтересів стане неможливим без вжиття таких заходів, для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат.

Керуючись ст.ст. 117, 118 КАС України, суд ,-

У Х В А Л И В :

заяву ОСОБА_1 про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову задовольнити повністю.

Заборонити Державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції проводити державну реєстрацію змін до відомостей Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНІЯ ДНІСТЕР» (Україна, м.Львів, вул. Городоцька 367, 79017; ідентифікаційний код ЄДРПОУ 20811930), які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Стягувач (позивач): ОСОБА_1, адреса: 79000, АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1.

Боржник: Реєстраційна служба Львівського міського управління юстиції, адреса: 79000, м.Львів, вул. Словацького 1.

Копію ухвали направити Підрозділу примусового виконання рішень відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області, Реєстраційній службі Львівського міського управління юстиції для виконання, сторонам для відома.

Строк пред’явлення ухвали до виконання 1 рік.

Ухвала про забезпечення позову виконується негайно в порядку, встановленому для виконання судових рішень.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає подальшому розгляду справи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п’яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга може бути подана протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.Р.Юрків.

Дата ухвалення рішення02.12.2013
Оприлюднено21.01.2014
Номер документу35770506
СудочинствоАдміністративне
Сутьвжиття заходів забезпечення адміністративного позову

Судовий реєстр по справі —461/14672/13-а

Ухвала від 17.02.2014

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 02.12.2013

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 02.12.2013

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні