Ухвала
від 17.02.2014 по справі 461/14672/13-а
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/14672/13-а

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 лютого 2014 року м. Львів

Галицький районний суд м.Львова.

в складі:

головуючого судді Юрківа О.Р.

при секретарі Чорненькій К.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Львові адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції Брик О.Б. про визнання дій незаконними та зобов'язання до вчинення дій, -

в с т а н о в и в :

позивач звернувся до суду із адміністративним позовом до Державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції Брик О.Б. про визнання дій незаконними та зобов'язання до вчинення дій, з підстав викладених в фабулі адміністративного позову.

Позивач повторно не з'явився в судове засідання з невідомих суду причин, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи, наслідки неявки.

Відповідно до ст.155 ч.1 п.4 КАС України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з'явився в судове засідання без поважних причин або не повідомив про причини неявки, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

Оскільки позивач повторно не з'явився в судове засідання без повідомлення про причини неприбуття та від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності, то позовну заяву слід залишити без розгляду.

Керуючись ст. 155 ч.1 п.4 КАС України суд, -

у х в а л и в :

позовну заяву ОСОБА_1 до Державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції Брик О.Б. про визнання дій незаконними та зобов'язання до вчинення дій залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Львівського апеляційного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга може бути подана протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.Р.Юрків

Дата ухвалення рішення17.02.2014
Оприлюднено26.02.2014
Номер документу37323796
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —461/14672/13-а

Ухвала від 17.02.2014

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 02.12.2013

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 02.12.2013

Адміністративне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні