Ухвала
від 18.11.2013 по справі 911/2291/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. С.Петлюри, 16тел. 239-72-81

У Х В А Л А

"18" листопада 2013 р. Справа № 911/2291/13

Господарський суд Київської області в складі судді Скутельника П.Ф., при секретарі Каплі А.В. розглянувши у відкритому судовому засіданні справу № 911/2291/13

за заявою: голови ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ", ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56,

до боржника , - товариства з обмеженою відповідальністю товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ", ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56,

про банкрутство,

учасники у справі про банкрутство:

товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С." , ідентифікаційний код: 34355896, місцезнаходження: 04112, м. Київ, вул. Оранжерейна, буд. 3;

ліквідатор Банкрута: Станіславов Борис Володимирович, який діє на підставі постанови господарського суду Київської області 22 липня 2013 року у справі № 911/2291/13;

за участю представників учасників у справі про банкрутство:

від Банкрута, від ТОВ "Компанія "Ц.К.С.", ліквідатор Банкрута : не з'явились, -

В С Т А Н О В И В:

в провадженні господарського суду Київської області перебуває справа № 911/2291/13 за заявою голови ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" про банкрутство боржника, - товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" (ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56) (Боржник/ Банкрут ), порушена ухвалою господарського суду Київської області від 25 червня 2013 року.

Ухвалою господарського суду Київської області від 17 червня 2013 року прийнято заяву голови ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" про порушення справи про банкрутство до розгляду; призначено справу до розгляду у підготовчому засіданні на 25 червня 2013 року; зобов'язано учасників у справі про банкрутство надати документальні докази у справі.

Ухвалою господарського суду Київської області від 25 червня 2013 року порушено провадження за заявою голови ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ"; введено мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст. 19 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (надалі за текстом: "Закон про банкрутство"); призначено справу до розгляду у судовому засіданні на 22 липня 2013 року; вирішено інші процедурні питання у справі.

Постановою господарського суду Київської області від 22 липня 2013 року визнано банкрутом товариство з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ"; відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором Банкрута Станіславова Б.В.; зобов'язано ліквідатора Банкрута здійснити публікацію оголошення про визнання товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, про що надати суду відповідні докази; зобов'язано ліквідатора Банкрута до завершення ліквідаційної процедури забезпечити виконання дій та заходів, передбачених Законом про банкрутство, в тому числі ст.ст. 41- 49; призначено засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута на 23 грудня 2013 року; зобов'язано ліквідатора Банкрута надати суду ліквідаційний баланс банкрута з долученням доказів вжитих ним заходів в ході проведення ліквідаційної процедури; вирішено інші процедурні питання у справі.

Публікація оголошення про визнання товариства з обмеженою відповідальністю товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ", ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56, банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури здійснена в газеті "Голос України" № 152 (5652) від 16 серпня 2013 року, що підтверджено примірником газети "Голос України" № 152 (5652) від 16 серпня 2013 року долученим до повідомлення ліквідатора Банкрута б/№, б/д (вх. № 18021 від 22 серпня 2013 року).

07 листопада 2013 року через відділ діловодства господарського суду Київської області від ліквідатора Банкрута надійшов звіт про виконану роботу у ліквідаційній процедурі Банкрута б/№, б/д (вх. № 23227 від 07 листопада 2013 року) з доданими документами, в тому числі з доданим ліквідаційним балансом Банкрута станом на 06 листопада 2013 року.

Ухвалою господарського суду Київської області від 07 листопада 2013 року призначено судове засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута на 18 листопада 2013 року.

Провадження у справі № 911/2291/13 перебуває в ліквідаційній процедурі, в якій на 18 листопада 2013 року призначено судове засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута.

В судове засідання 18 листопада 2013 року жоден з учасників у справі про банкрутство в судове засідання не з'явився, про причини неявки суд не повідомили, хоча й були належним чином повідомлені про час та місце судового засідання, що підтверджено відбитком відділу діловодства господарського суду Київської області № 728 на зворотному боці останнього аркушу ухвали господарського суду Київської області від 07 листопада 2013 року.

Відповідно до ч. 2 ст. 4-1 Господарського процесуального кодексу України, господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Згідно ч. 1 ст. 2 Закону про банкрутство, провадження у справах про банкрутство регулюється цим Законом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Відповідно до ч. 2 ст. 82 Господарського процесуального кодексу України, рішення приймається господарським судом за результатами оцінки доказів, поданих сторонами та іншими учасниками господарського процесу, а також доказів, які були витребувані господарським судом, у нарадчій кімнаті.

Згідно ст. 75 Господарського процесуального кодексу України, якщо відзив на позовну заяву і витребувані господарським судом документи не подано, справу може бути розглянуто за наявними в ній матеріалами.

Детально дослідивши матеріали справи, судом встановлено наступне.

Відповідно до ч. 3 ст. 95 Закону про банкрутство, кредитори мають право заявити свої вимоги до боржника, який ліквідується, у місячний строк з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника, який ліквідується, банкрутом, на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає. Особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу.

Згідно абз.абз. 1, 3 п. 1 Прикінцевих та перехідних положень Закону про банкрутство, цей Закон набирає чинності через рік з дня його опублікування, крім: положень щодо офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет, які набирають чинності через два роки з дня опублікування цього Закону. До набрання чинності цими положеннями офіційне оприлюднення відомостей про справу про банкрутство здійснюється в офіційних друкованих органах (газетах "Голос України" або "Урядовий кур'єр").

Дослідивши матеріали справи судом встановлено, що після публікації оголошення про визнання товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, до господарського суду Київської області не надійшло жодної заяви з вимогами до Банкрута.

В своєму звіті про виконану роботу у ліквідаційній процедурі Банкрута, ліквідатор Банкрута повідомляє про вжиті ним в ході ліквідаційної процедури дії та заходи; згідно пояснень ліквідатора Банкрута, вимоги Кредитора не задоволені в зв'язку з тим, що не виявлено майнових активів (майна та майнових прав) Банкрута, які належать йому на праві власності або господарського відання та які підлягають включенню до складу ліквідаційної маси. У звіті про виконану роботу у ліквідаційній процедурі Банкрута ліквідатор Банкрута просить господарський суд Київської області: затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Банкрута; винести ухвалу про ліквідацію Банкрута.

Розглянувши звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс Банкрута та детально дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про те, що звіт ліквідатора Банкрута, ліквідаційний баланс Банкрута підлягають затвердженню на підставі наступного.

Відповідно до абз.абз. 1-8 ч. 1 ст. 46, ч.ч. 2, 3 ст. 46 Закону про банкрутство, після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів. Якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали надсилається органу, який здійснив державну реєстрацію юридичної особи - банкрута, та органам державної статистики для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, а також власнику майна та органам державної податкової служби за місцезнаходженням банкрута. Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до складу ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Згідно ч. 5 ст. 45 Закону про банкрутство, вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними. В свою чергу, затвердження звіту ліквідатора в порядку, передбаченому Законом про банкрутство, є підставою для припинення провадження у справі згідно п.п. 6 ч. 1 ст. 83 Закону про банкрутство.

Ліквідатором Банкрута подано до суду відомості про наявність кредиторської заборгованості Банкрута, а саме: в сумі 9 720,00 грн. перед товариством з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С.".

Ухвалою господарського суду Київської області від 25 червня 2013 року визнано обґрунтованою, такою, що визнана Банкрутом заборгованість перед товариством з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С." в сумі 9 720,00 грн. Вказана ухвала господарського суду Київської області від 25 червня 2013 року набрала законної сили та не оскаржувалась жодним із учасників у справі про банкрутство.

Згідно п. 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону про банкрутство, нормативно-правові акти, прийняті до набрання чинності цим Законом, діють у частині, що не суперечить цьому Закону.

Відповідно до абз. 2 п. 4.6. Рекомендацій Президії Вищого господарського Суду України "Про деякі питання практики застосування Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 04 червня 2004 року № 04-5/1193, ініціювання боржником порушення справи про банкрутство свідчить про відсутність між боржником та його кредиторами спору про наявність і неоплатність (реальну чи потенційну) боргу, оскільки сам боржник визнає ці обставини. Тому від боржника не вимагається подання доказів його неплатоспроможності на момент звернення до господарського суду.

Згідно п. 4 ч. 1 ст. 45 Закону про банкрутство, у четверту чергу задовольняються: вимоги кредиторів, не забезпечені заставою, у тому числі і вимоги кредиторів, що виникли із зобов'язань у процедурі розпорядження майном боржника чи в процедурі санації боржника.

Враховуючи вище викладене, вимоги товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С." в сумі 9 720,00 грн., що складаються із заборгованості за договором поставки товару № 16-04 від 16 квітня 2013 року, підлягають задоволенню у четверту чергу задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до абз. 3 ч. 3 ст. 95 Закону про банкрутство, особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу.

Згідно ч. 5 ст. 45 Закону про банкрутство, вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Як було вище встановлено, жодних заяв з кредиторськими вимогами до Банкрута до господарського суду Київської області не надходило.

Розглянувши звіт ліквідатора Банкрута, судом встановлено наступне.

Відповідно до звіту ліквідатора Банкрута та доданих до нього документів, ліквідатором Банкрута направлені повідомлення про визнання товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року: Управлінню Пенсійного фонду України в м. Борисполі та Бориспільському районі Київської області; Бориспільському міському центру зайнятості у Київській області; Бориспільській районній виконавчій дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у Київській області; відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Борисполі Київської області; відділенню Фонду соціального захисту інвалідів у Київській області.

Згідно звіту про виконану роботу у ліквідаційній процедурі товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ" ліквідатора Банкрута з метою формування ліквідаційної маси вчинено наступні дії: ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Державній авіаційній службі України Департаменту льотної придатності з проханням надати інформацію з Державного реєстру цивільних повітряних суден, щодо реєстрації Банкрутом повітряних суден.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Бориспільській ОДПІ ГУ Міндоходів у Київській області з проханням надати відомості про наявність у Банкрута заборгованості зі сплати податків та відкритих поточних рахунків в банківських установах.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Державній інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті (Укрморрічінспекції) з проханням надати інформацію про судна, власників, судновласників зареєстрованих за Банкрутом в Державному судновому реєстрі України та в Судновій книзі України, що ведеться по м. Києву та Київській області.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Державній митній службі України з проханням надати інформацію щодо зовнішньоекономічних операцій Банкрута.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Державному комітету промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду у Київській області з проханням надати відомості щодо реєстрації і перереєстрації Банкрутом технологічних транспортних засобів (шахт).

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Державні інспекції сільського господарства у Київській області з проханням надати відомості щодо реєстрації і перереєстрації Банкрутом тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки та інших механізмів.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Управлінню містобудування та архітектури Бориспільської міської ради Київської області з проханням надати відомості щодо наявності будь-якої проектної документації.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року ВРЕР ДАІ з обслуговування м. Бориспіль та Бориспільського району при УДАІ ГУМВС України в Київській області з проханням надати відомості про те, чи зареєстровані за Банкрутом права володіння транспортними засобами, якщо так, то які саме, а також якими були останні дії до яких вдалося керівництво Банкрута з розпорядження даним майном.

Ліквідатором Банкрута направлено супроводжувальний лист № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Державній реєстраційній службі Бориспільського міського управління юстиції Київської області (відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно) з проханням надати відомості про те, чи володіє Банкрут нерухомими майном, якщо так, то яким саме, а також якими були останні дії до яких вдалося керівництво Банкрута з розпорядження даним майном; до вказаного супроводжувального листа додано Заяву про надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на Банкрута.

Ліквідатором Банкрута направлено запит ліквідатора № 13/2291/911 від 22 липня 2013 року Відділу Держкомзему Бориспільської міської ради Київської області з проханням надати відомості про те, чи зареєстровані за Банкрутом права власності на земельні ділянки, а також, якими були останні дії до яких вдалося керівництво Банкрута з розпорядження даним майном.

За наслідками вчинення ліквідатором Банкрута для формування ліквідаційної маси дій, останнім встановлено наступне, а саме: відповідно до довідки філії АБ "Південний" в м. Сімферополь № 03/344 БТ від 31 травня 2013 року, 31 травня 2103 року Банкруту закритий поточний рахунок № 26002301052201 у національній валюті України в філії Акціонерного банка "Південний" в м. Сімферополь.

Згідно довідки № 40-16-4681 від 17 вересня 2013 року Державної архітектурно-будівельної інспекції України (Держархбудінспекції України) відповідно до даних Єдиного реєстру отриманих повідомлень про початок виконання підготовчих і будівельних робіт, зареєстрованих декларацій про початок виконання підготовчих і будівельних робіт, виданих дозволів на виконання будівельних робіт, зареєстрованих декларацій про готовність об'єкта до експлуатації та виданих сертифікатів, відмов у реєстрації таких декларацій та у видачі таких дозволів і сертифікатів Держархбудінспекції України, ведення якого розпочато з 20 травня 2011 року, інформація щодо видачі дозвільної документації на виконання будівельних робіт Банкруту відсутня.

Відповідно до довідки № 09/103/19057/нк від 19 вересня 2013 року Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, станом на 30 червня 2013 року Банкрут серед власників, які володіють значними пакетами акцій емітентів 10 відсотків і більше статутного капіталу) відсутній.

Згідно довідки № 23-07/2170 від 29 серпня 2013 року Головного управління регіональної статистики, Банкрут не значиться засновником суб'єктів господарської діяльності.

Ліквідатором Банкрута подано ліквідаційний баланс Банкрута станом на 06 листопада 2013 року згідно якого у Банкрута відсутні будь-які активи, за рахунок яких можна провести розрахунки з кредитором Банкрута - товариством з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С.".

Згідно звіту ліквідатора Банкрута про виконану роботу у ліквідаційній процедурі Банкрута та доданих до нього документів, матеріалів справи № 911/2291/13 ліквідатором Банкрута не виявлено майна Банкрута, яке є предметом застави; майно Банкрута, яке б знаходилось у третіх осіб на зберіганні або передавалось іншим особам, та за яке не отримані кошти, не виявлено; звільнення працівників, яким має бути виплачена вихідна допомога, не проводилось, вихідна допомога не виплачувалась; у Банкрута відсутня заборгованість з виплати заробітної плати; на час проведення ліквідаційної процедури всі рахунки Банкрута закриті.

Таким чином судом встановлено, що вимоги кредитора Банкрута - товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С." в сумі 9 720,00 грн., - не можуть бути погашенні в зв'язку з відсутністю майна Банкрута.

Отже, у зв'язку з відсутністю майна та будь-яких інших активів у Банкрута за рахунок реалізації яких можливе задоволення вимог товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Ц.К.С.", його вимоги, - вважаються погашеними.

Врахувавши вище викладене, судом встановлено, що ліквідатором Банкрута в ході ліквідаційної процедури здійснено всі необхідні заходи, передбачені Законом про банкрутство.

Згідно п. 6 ч. 1 ст. 83 Закону про банкрутство, господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо: затверджений звіт ліквідатора в порядку, передбаченому цим Законом.

Згідно абз. 1 ч. 5 ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", у разі, якщо після завершення ліквідаційної процедури в процесі банкрутства, яка встановлена законом, судом постановлене рішення про ліквідацію юридичної особи - банкрута, суд, що виніс відповідне рішення, в день набрання ним законної сили направляє його державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи - банкрута для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

Керуючись ст.ст. 2, 45, 46, 83, 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 4-1, 75, 82, 86 Господарського процесуального кодексу України, ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", п. 4.6. Рекомендацій Президії Вищого господарського Суду України "Про деякі питання практики застосування Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 04 квітня 2004 року № 04-5/1193, суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора Банкрута Станіславова Бориса Володимировича та ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ", ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56, станом на 06 листопада 2013 року.

2. Ліквідувати юридичну особу Банкрута - товариство з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ", ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56.

3. Вимоги усіх кредиторів визнати погашеними; виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

4. Провадження у справі № 911/2291/13 про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНО ТАВРІДИ", ідентифікаційний код: 34371677, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Броварська, буд. 56, - припинити.

5. Зобов'язати ліквідатора Банкрута - Станіславова Б.В. подати державному реєстратору Реєстраційної служби за місцезнаходженням Банкрута копію даної ухвали для проведення реєстрації припинення юридичної особи Банкрута.

6. Зобов'язати ліквідатора Банкрута - Станіславова Б.В. повідомити Управління з питань банкрутства Департаменту нотаріату та банкрутства Міністерства юстиції України про завершення ліквідаційної процедури.

7. Ухвалу надіслати : державному реєстратору Реєстраційної служби за місцезнаходженням Банкрута, Головному Управлінню статистики в Київській області; ВДВС за місцезнаходженням Банкрута;

Копію ухвали надіслати: учасникам у справі, Управлінню з питань банкрутства Департаменту нотаріату та банкрутства Міністерства юстиції України, органу державної податкової служби за місцезнаходженням Банкрута, Тохтамирову Д.В. (94834, Луганська область, м. Свердловськ, м. Червонопартизанськ, Паригіна, буд. 69, кв. 9).

Суддя Скутельник П.Ф.

Дата ухвалення рішення18.11.2013
Оприлюднено09.12.2013
Номер документу35828040
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство: від Банкрута, від ТОВ "Компанія "Ц.К.С.", ліквідатор Банкрута : не з'явились

Судовий реєстр по справі —911/2291/13

Ухвала від 18.11.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

Ухвала від 07.11.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

Постанова від 22.07.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

Ухвала від 25.06.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

Ухвала від 17.06.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні