Постанова
від 19.03.2009 по справі 2-а-32923/08
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

h

справа № 2-а-32923/08

категорія 6.6.2

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 березня 2009 р. м.Житомир

Житомирський окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого - судді Євпак В .В. ,

при секретарі - Мазуренко С .С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Житом ирі адміністративну справу

за позовом Держав ної податкової інспекції в м . Житомирі

до Житомирської міськ ої громадської організації " Спортивна асоціація Екстрім "

про припинення юридич ної особи,-

встановив:

Державна податкова інспе кція у м. Житомирі просить ви нести рішення про припинення юридичної особи - Житомирськ ої міської громадської орган ізації "Спортивна асоціація Екстрім" з підстав наявності в Єдиному державному реєстр і запису про відсутність юри дичної особи за вказаним її м ісцезнаходженням, що передба чено п.2 ст. 38 Закону України „Пр о державну реєстрацію юридич них осіб та фізичних осіб-під приємців”.

В судовому засіданні предс тавник позивача позовні вимо ги підтримав в повному обсяз і. Пояснив, що відповідач по вк азаному ним місця знаходженн я, фактично не знаходиться, да ні про це внесені до Єдиного д ержавного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців. На даний час відомост ей від державного реєстратор а про щорічне підтвердження відомостей про юридичну особ у не надходило.

Представник відповідача в судове засідання не з' явив ся. Про день, час та місце розг ляду справи відповідач пові домлявся вчасно та належним чином.

Суд, розглянувши матеріали справи, заслухавши поясненн я представника позивача, вст ановив: Житомирська міська г ромадська організація "Спор тивна асоціація Екстрім", як суб' єкт підприємницької ді яльності зареєстрований вик онавчим комітетом Житомирсь кої міської ради 05.02.2007 року за № 13051020000005217 та внесено в Єдиний держ авний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців .

Як платник податків, відпов ідач знаходиться на обліку в Державній податковій інспек ції у м. Житомирі.

Позивач просить винести рі шення про припинення юридич ної особи з підстав наявност і в Єдиному державному реєст рі запису про відсутність юр идичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Відповідно до п. 2 ст. 38 Закону України „Про державну реєст рацію юридичних осіб та фізи чних осіб-підприємців”, підс тавою для постановлення судо вого рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов' я зано з банкрутством юридично ї особи, є наявність в Єдиному державному реєстрі запису п ро відсутність юридичної осо би за вказаним її місцезнахо дженням.

З наданого позивачем Єдино го державного реєстру юриди чних осіб та фізичних осіб-пі дприємців серії АВ № 679999 видно, що 02.07.2008 року державним реєстр атором до Єдиного державног о реєстру внесено інформацію щодо відсутності юридичної особи Житомирської міської громадської організації "Спо ртивна асоціація Екстрім" за вказаною нею адресою.

Відомості про місцезнаход ження юридичної особи на час розгляду справи відсутні, що підтверджується довідкою ДП І в м. Житомирі від 19.03.2009 року №462.

За таких обставин є підстав и для задоволення позовних в имог.

Керуючись ст. 33, 38 Закону Укра їни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців”, ст. 59 ГК Ук раїни, ст.ст. 86, 158- 163, 254 Кодексу ад міністративного судочинств а України, суд

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити діяльність юрид ичної особи, Житомирської мі ської громадської організац ії "Спортивна асоціація Екст рім" (вул. Черняховського 103-В, м. Житомир, ідентифікаційний код 34900654).

Копію постанови для внесен ня запису в Єдиний державний реєстр направити державному реєстратору за місцезнаходж енням юридичної особи.

Постанова Житомирського о кружного адміністративного суду набирає законної сили п ісля закінчення строку подан ня заяви про апеляційне оска рження.

Постанова може бути оскарж ена до Київського апеляційно го адміністративного суду шл яхом подання заяви про апеля ційне оскарження протягом 10 д нів з дня її проголошення і по дання апеляційної скарги про тягом 20 днів після подання зая ви про апеляційне оскарження .

Головуючий суддя: В.В. Євпак

Дата ухвалення рішення19.03.2009
Оприлюднено12.11.2009
Номер документу3634174
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-32923/08

Постанова від 19.03.2010

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

Постанова від 19.03.2009

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Євпак В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні