Ухвала
від 26.12.2013 по справі 5/91б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

26.12.2013р. Справа № 5/91б

За заявою кредитора (заявника) Державної податкової інспекції у Великоновосілківському районі Донецької області

до боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Роздольне», с. Роздольне

арбітражний керуючий Добряк С.М.

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької області Чорненька І.К.

Представники:

від кредиторів

від боржника

арбітражний керуючий

Господарським судом Донецької області ухвалою від 01.07.2008р. за заявою Державної податкової інспекції у Великоновосілківському районі Донецької області порушена справа про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Роздольне»,с. Роздольне, на підставі ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Постановою від 29.07.2008р. Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Роздольне», с. Роздольне, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та ліквідатором боржника призначено ініціюючого кредитора - Державну податкову інспекцію у Великоновосілківському районі Донецької області.

Ухвалою господарського суду від 02.04.2009р. припиненні повноваження Державної податкової інспекції у Великоновосілківському районі як ліквідатора по справі № 5/91Б та ліквідатором по справі № 5/91Б про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Роздольне», с. Роздольне, призначено арбітражного керуючого Головкіну Н.М. (Дубович Н.М.).

Ухвалою господарського суду від 09.06.2011р. припиненні повноваження ліквідатора Дубович Н.М. (Головкіна Н.М.) та ліквідатором Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Роздольне», с. Роздольне призначено арбітражного керуючого Добряка Сергія Миколайовича.

20.11.2013р. до господарського суду Донецької області надійшло клопотання Мар'їнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Донецькій області про заміну кредитора по справі, а саме: Державну податкову інспекцію у Великоновоселківському районі Донецької області ДПС на Мар'їнську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області.

Розглянувши заяву Мар'їнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Донецькій області про заміну кредитора, суд встановив:

Згідно п. 1.4. Постанови Пленуму Вищого господарського суду України від 26 грудня 2011 року № 18 «Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції», процесуальне правонаступництво допускається на будь-якій стадії судового процесу і здійснюється господарським судом без виклику сторін у справі, якщо їх явка не зумовлена необхідністю з'ясування судом тих чи інших обставин.

Державна податкова інспекція у Великоновосілківському районі Донецької області є ініціюючим кредитором по справі № 5/91б про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Роздольне», с. Роздольне.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013р. № 229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів» проведено реорганізацію Державної податкової інспекції у Великоновосілківському районі Донецької області ДПС шляхом перетворення у Мар'їнську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області.

Мар'їнська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Донецькій області зареєстрована в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, про що свідчить Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців серія АА № 935731 (станом на 14.06.2013).

Стаття 25 ГПК України передбачає: «В разі вибуття однієї з сторін у спірному або встановленому рішенням господарського суду правовідношенні внаслідок реорганізації підприємства чи організації господарський суд здійснює заміну цієї сторони її правонаступником, вказуючи про це в рішенні або ухвалі. Правонаступництво можливе на будь-якій стадії судового процесу.»

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку, що клопотання Мар'їнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Донецькій області про заміну кредитора обґрунтоване та підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 25, 86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Здійснити заміну кредитора по справі № 5/91б про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Роздольне», с. Роздольне, а саме: замінити Державну податкову інспекцію у Великоновоселківському районі Донецької області ДПС на Мар'їнську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області.

Суддя І.К. Чорненька

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення26.12.2013
Оприлюднено30.12.2013
Номер документу36416167
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/91б

Ухвала від 20.11.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 25.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 17.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 17.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 11.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 29.04.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 19.03.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 12.02.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 24.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 26.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні