Ухвала
від 13.12.2013 по справі 805/17795/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

13 грудня 2013 року Справа № 805/17795/13-а

приміщення суду за адресою: м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Спасова Н.В., в приміщенні суду, у м. Донецьку, розглянувши матеріали позовної заяви Державної податкової інспекції у Ворошиловському районі міста Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області до Обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» про стягнення з рахунків відповідача, відкритих у банківських установах, що обслуговують цього платника податків, податкового боргу у сумі 25 263 412,14 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

11 грудня 2013 року до Донецького окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Державної податкової інспекції у Ворошиловському районі міста Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області до Обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» про стягнення з рахунків відповідача, відкритих у банківських установах, що обслуговують цього платника податків, податкового боргу у сумі 25 263 412,14 грн.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам статті 106 КАС України, подана в межах строку, установленого законом, особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність та підписана представником, який має належні повноваження.

Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства. Справа підсудна Донецькому окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення позовної заяви особі, яка її подала, залишення її без розгляду а також для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, немає.

На підставі вищевикладеного, керуючись статтею 107, 110 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 805/17795/13-а за позовом Державної податкової інспекції у Вооршиловському районі міста Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області до Обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» про стягнення з рахунків відповідача, відкритих у банківських установах, що обслуговують цього платника податків, податкового боргу у сумі 25 263 412,14 грн.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на "20" грудня 2013 року об 11 год. 00 хв., в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду, за адресою: 83052, м. Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської Дивізії, 17, корпус 2, каб.330.

Адміністративну справу розглядати одноособово суддею Спасовою Н.В.

У судове засідання викликати сторони.

Копію даної ухвали невідкладно направити особам, які беруть участь у справі, разом із витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 КАС України.

Зобов'язати позивача забезпечити явку повноважного представника у судове засідання та надати суду:

- оригінали (для огляду) всіх документів, копії яких приєднані до позовної заяви;

- зворотній бік облікової картки відповідача та його структурних підрозділів «Краснолиманська тепломережа», «Єнакієветепломережа», «Костянтинівкатепломережа», «Шахтарськтепломережа», «Жданівкатепломережа» «Краматорськміжрайтепломережа», «Димитровтепломережа», «Святогірське БКГ» з податку на прибуток станом на день розгляду справи.

- рішення ГУ Міндоходів у Донецькій області про розстрочення грошових зобов'язань відповідача, на які є посилання в позовній заяві.

Зобов'язати відповідача надати суду :

- належним чином завірені копії свідоцтв про державну реєстрацію та статутних документів ОКП «Донецьктеплокомуненерго» та його структурних підрозділів - виробничих одиниць, зазначених у позовній заяві;

- письмові заперечення проти позову, докази на підтвердження цих заперечень, або заяву про визнання позову.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Спасова Н.В.

Дата ухвалення рішення13.12.2013
Оприлюднено08.01.2014
Номер документу36465806
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/17795/13-а

Постанова від 20.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Спасова Н.В.

Постанова від 20.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Спасова Н.В.

Ухвала від 13.12.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Спасова Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні