Ухвала
від 08.01.2014 по справі 808/10274/13-а
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ БЕЗ РУХУ

08 січня 2014 рокуСправа № 808/10274/13-а м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Татаринов Дмитро Вікторович, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою:Управління Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області до:Відкритого акціонерного товариства "Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство" про:відшкодування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

30.12.2013 до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області (далі -позивач) до Відкритого акціонерного товариства "Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство" (далі -відповідач), у якому позивач просить суд стягнути з відповідача на користь позивача заборгованість з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, призначених відповідно до п. "б" ст. 13 Закону України "Про пенсійне забезпечення" на працівників ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 за період з вересня 2013 року по листопад 2013 року у розмірі 9 608,43 грн.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 107 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Позивачем не додержано вимоги статті 106 КАС України, оскільки подано позовну заяву, яка оформлена неналежним чином.

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 106 КАС України, у позовній заяві зазначається перелік документів та інших матеріалів, що додаються.

У переліку додатків до позову за № 3 зазначено копія протоколу про призначення пенсії ОСОБА_2 на 1 арк. в 1 прим.

Зазначений документ не додано до позову, про що складено акт канцелярією суду про нестачу матеріалів від 30 грудня 2013 року.

Відповідно до частини 1 статті 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без дотримання вимог, встановлених ст. 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 108, 160, 165 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву Управління Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області до Відкритого акціонерного товариства "Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство" про відшкодування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій - залишити без руху.

2. Надати Управлінню Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області строк для усунення недоліків позовної заяви до 28 січня 2014 року.

3. Управлінню Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області необхідно у строк, встановлений судом для усунення недоліків позовної заяви, необхідно надати суду копію додатку до позову за № 3 (копія протоколу про призначення пенсії ОСОБА_2 на 1 арк. в 1 прим.).

4. Роз'яснити, що згідно з пунктом 1 частини 3 статті 108 КАС України, якщо у встановлений судом строк, позивач не усуне недоліки позовної заяви, її буде повернуто позивачу з усіма доданими до неї матеріалами.

5. Копію цієї ухвали надіслати Управлінню Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Татаринов Дмитро Вікторович

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.01.2014
Оприлюднено13.01.2014
Номер документу36560363
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/10274/13-а

Ухвала від 13.02.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 05.02.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 04.03.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 12.02.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 08.01.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні